''Η ΓΕΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΑ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΑ ΕΔΑΦΗ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ''

''Η ΓΕΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΑ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΑ ΕΔΑΦΗ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ''

Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

ΝΕΑ ΜΟΔΑ: Η ΙΔΡΥΣΗ ΚΟΜΜΑΤΩΝ!


Από «δεξιά» κι «αριστερά» συνεχώς προκύπτουν «νέοι» σωτήρες… Κατσέλη και Καστανίδης φτιάχνουν «κόμμα»! Αλλά, πέρασαν οι Απόκριες…
Ποια είναι η νέα μόδα στην Ελλάδα του Μνημονίου; Η ίδρυση… κόμματος! Αυτά βλέπει και η Λούκα Κατσέλη, διαγραφείσα από την Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ, βουλευτής και πρώην υπουργός του κι είπε να φτιάξει κι αυτή ένα! Μιλώντας, λοιπόν, στον ΣΚΑΪ, διαπίστωσε ότι υπάρχει «μεγάλο πολιτικό κενό στη χώρα» κι είπε να το… καλύψει η ίδια αυτοπροσώπως «και με τον Χάρη Καστανίδη και με άλλα στελέχη», όπως… αποκάλυψε! Βρήκε το κόμμα στο οποίο ανήκε μέχρι προ ημερών «περισσότερο κυβερνητικό-εξουσιαστικό» για τα γούστα της, ενώ προφανώς αυτή είναι… αντιεξουσιαστικιά (έρχεται δεύτερη, ο πρώτος «αντιεξουσιαστής στην εξουσία» ήταν ο πρώην αρχηγός της, ο Jeffrey…). Επίσης, τάχθηκε υπέρ της… επαναδιαπραγμάτευσης του Μνημονίου (καλά, κι εδώ έρχεται δεύτερη, μας τα’ παν κι άλλοι –βλέπε Αντώνης Σαμαράς- και τώρα έχουν γίνει μνημονιακότεροι των μνημονιακών) και δήλωσε ότι θέλει μετεκλογικά κυβέρνηση της κεντροαριστεράς! Δηλαδή, με το ΠΑΣΟΚ. Το οποίο όμως είναι μνημονιακό κόμμα, κι έχει δεσμευτεί ότι θα τηρήσει το Μνημόνιο. Πως εσύ κυρά μου που είσαι… αντιμνημονιακιά θα πας με τους μνημονιακούς;
Για να μην το κουράζουμε το θέμα, παρατηρούμε ότι τόσο από «δεξιά», όσο κι απ’ «αριστερά» εμφανίζονται όλο και περισσότεροι νέοι… σωτήρες. Είναι «παλιά υλικά», που ξεπηδάνε μέσα από τα κόμματα που φέρουν την αποκλειστική ευθύνη για το σημερινό κατάντημα της πατρίδας. Τώρα είδαν το… φως το αληθινόν! Μέχρι πρότινος δεν έτρεχε τίποτα και δεν ήξεραν τίποτα για το φόνο! Αλλά, με παλιά υλικά δεν χτίζεται το καινούργιο. Γι’ αυτό, κι επειδή ο κόσμος έχει πλέον ξυπνήσει αρκετά, θα τους πάρει το ποτάμι της λαϊκής οργής και τους παλιούς, αλλά και τους «νέους»… σωτήρες!

http://xryshaygh.wordpress.com/

ΓΙΑΤΙ ΣΦΙΓΓΕΤΑΙ ΤΟΣΟ Ο ΞΕΦΤΙΛΟΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕΙ ΩΣ "ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ" ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΔΙΟΔΙΑ;ΦΟΒΑΤΑΙ ΜΗΠΩΣ ΧΑΣΕΙ ΤΗ ΜΙΖΑ ΤΟΥ ΜΠΟΜΠΟΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ "ΕΘΝΙΚΩΝ" ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΩΝ ΤΟΥ;-ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΥΠΕΡΑΝΩ,ΓΙΑΤΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΠΟΤΕ ΔΙΟΔΙΑ!

Είναι γνωστή η εθνοπροδοτική τακτική του καλοταισμένου Βο(υ)λευτή να κολλάει ταμπέλες σε όσους διαφωνούν μαζί του σε κάτι:Σχεδόν πάντα,τους χαρακτηρίζει ως "κομμουνιστές",μιας και αυτό πιάνει ακόμα σε αρκετά άτομα του λεγόμενου "πατριωτικού χώρου".Η στάση αυτή,δεν έχει ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ από αυτή των αριστερών που χαρακτηρίζουν "φασίστες" όσους τολμούν να μιλήσουν για οτιδήποτε Εθνικό.


Το ίδιο κάνει τις τελευταίες μέρες,ΔΙΑΠΟΜΠΕΥΟΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΚΑΝΑΛΙ ΣΕ ΚΑΝΑΛΙ:Ξεσπαθώνει υπέρ των διοδίων (!!!),διότι λέει "είναι για να έχουμε καλύτερους δρόμους"!


Η αλήθεια είναι,πως ΦΟΒΑΤΑΙ ΜΗ ΧΑΣΕΙ ΤΑ ΕΥΡΩ ΤΟΥ (ΚΑΘΕ) ΜΠΟΜΠΟΛΑ,ΠΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΕΚΕΙΝΟΝ ΑΝΕΠΙΣΗΜΩΣ ΚΑΙ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΕΠΙΣΗΜΩΣ!


Δεν περιμέναμε βέβαια τίποτα καλύτερο από εκείνον που γελοιοποιήθηκε στο Πανελλήνιο,ονομάζοντας τον Εκλογικό του συνδυασμό "ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ"!


Εντάξει,καταλαβαίνουμε πως πρέπει να ευχαριστήσει με κάποιο τρόπο ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥ (εντός Ελλάδας,γιατί έχει και...διεθνή),αλλά ΤΟΣΟ ΕΞΟΦΘΑΛΜΑ ΠΙΑ;


Για να μην αρχίσουν τα παπαγαλάκια να μας αποκαλούν κομμουνιστές,εξηγούμαστε πως φυσικά δεν είμαστε υπέρ όσων επαγγελματικά κλείνουν τα διόδια για μικροκομματικούς σκοπούς:Όμως,επειδή γνωρίζουμε αρκετά άτομα της Συντονιστικής Επιτροπής για το θέμα,ξέρουμε πως ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ,ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥΣ ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΟΙ Ή ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΔΕΞΙΟΙ!

Εξάλλου,όπως και με την κατασκευή του φράχτη,έτσι και στην άρνηση πληρωμής νταβατζήδικων διοδίων,οι Έλληνες σε συντριπτικά ποσοστά συμφωνούν:Τι σημαίνει αυτό λοιπόν,πως ειναι...αριστεροδεξιοί;

ΚΙ ΑΣ ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟΥ ΚΚΕ ΝΑ ΚΑΠΕΛΩΣΟΥΝ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΩΝ ΔΙΟΔΙΩΝ,ΟΥΤΕ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΝΑ ΚΑΠΗΛΕΥΤΟΥΝ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ!


Κατάλαβες ΚΟΠΡΙΤΗ ΔΗΜΟΣΙΕ ΥΠΑΛΛΗΛΕ (κατά Πάγκαλον),που έχεις το θράσος να βρίζεις όποιον δεν πληρώνει τους φίλους σου εργολάβους;


ΑΛΗΘΕΙΑ,ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΔΙΟΔΙΑ;


Καταλάβατε τώρα γιατί δεν...αγχώνεται για το θέμα;!


Και μην κουράζεσαι άδικα να το παίξεις κομμουνιστοφάγος,γιατί ο κόσμος σας έχει καταλάβει πως ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΔΥΟ ΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΦΤΥΝΕΙ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ!

 www.hellas-orthodoxy.com

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΔΙΠΛΑ - ΔΙΠΛΑ ΟΠΩΣ ΤΟΤΕ ΣΤΟ...ΚΟΛΛΕΓΙΟ, ΣΠΑΝΕ ΠΛΑΚΑ ΤΑ ΣΥΝΕΤΑΙΡΑΚΙΑ ΤΖΕΦΡΥ ΚΑΙ ΣΑΜΑΡΑΣ, ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ!

"Μουτρωμένος" ο Καρατζαφέρης γιατί δεν τον...παίζουν πια!


Χρειάζονται ιδιαίτερα σχόλια σε αυτές τις φωτογραφίες;

Ας κάτσουν μετά ορισμένοι αφελείς, αμετανόητοι οπαδοί των συγκεκριμένων κομμάτων να "σφάζονται" μεταξύ τους για το ποιος θα...σώσει την Ελλάδα, ποιος την κατέστρεψε λιγότερο κλπ!

ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΔΙΝΕΤΕ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΔΑΥΤΟΥΣ, ΕΚΕΙΝΟΙ ΣΠΑΝΕ ΠΛΑΚΑ ΜΑΖΙ ΣΑΣ, ΚΟΡΟΙΔΑΡΕΣ!!!

Σας το λέμε ωμά, μπας και ξυπνήσετε επιτέλους!

Όσο για τον Καρατζαφέρη; Θυμίζει το παιδάκι που δεν το...παίζουν τα υπόλοιπα!

(Πίσω από τον Τζέφρυ διακρίνεται το σαρδόνιο χαμόγελο του αρχιγραικύλου λυσσασμένου χριστιανομάχου Σηφουνάκη).
 
Για την Ιστορία, οι φωτογραφίες είναι από την ομιλία του Γερμανού Προέδρου της Ευρωβουλής Σουλτς, τον οποίον καταχειροκρότησαν όλοι οι "εθνοσωτήρες". 

 http://hellas-orthodoxy.blogspot.com/

ΒΟΜΒΑ ΚΑΤΣΕΛΗ: "ΜΕ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΥΠΟΘΗΚΕΥΣΑΜΕ ΤΟΝ ΧΡΥΣΟ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ"!

Καταλάβετε τι ψηφίσατε, τομάρια "εθνικο(νεο)φιλελεύθεροι";
 Κι επειδή θα βρεθούν κάποιοι ΝΑΙ-ΝΕΚΟΙ να μας πουν ότι "δεν έγινε και τίποτα", τους προτείνουμε αντί για τον χρυσό και τα δημόσια περιουσιακά στοιχεία, να υποθηκεύσουμε τις βιλάρες τους, τις καταθέσεις τους σε εσωτερικό και εξωτερικό, ακόμα κι εκείνους τους ίδιους! Να δούμε τότε αν θα συνεχίσουν να το παίζουν...υπεράνω! 

 http://hellas-orthodoxy.blogspot.com/

Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

Ελληνες πότε θα θυμώσετε με όσα συμβαίνουν;

Έχουμε λησμονήσει πολύ σημαντικά γεγονότα της Ελληνικής Ιστορίας. Σε αυτό έχει βοηθήσει η διαχρονική υποβάθμιση της ποιότητας της παιδείας μας ΑΛΛΑ και η ΑΛΛΟΙΩΣΗ της καθημερινής ζωής του Έλληνα μέσα από την τηλεόραση και τις εφημερίδες, που διαδίδουν την τρομοκρατία και τον φόβο.

Μέσα σε 30 χρόνια, η συνεκτική ελληνική κοινωνία, που είχε την γειτονιά, το χωράφι και το πνεύμα ως οδηγούς, μετατράπηκε...
σε μία μάζα από κοιλαράδες του καναπέ, που περίμεναν να τους έρθει ο μισθός στο σπίτι για να ζήσουν και να παρακολουθήσουν και καμία τηλεοπτική σειρά για να έχουν θέμα συζήτησης. Οι απόγονοι των πάλαι ποτέ άφοβων αγωνιστών του 40', μετατράπηκαν σε τηλεορασόβιους, εξαρτημένους από πλαστικές και κακής ποιότητας τροφές, εθισμένους στην απάθεια, τον ωχαδερφισμό, την κοινωνική απομόνωση και την κλεψιά. Μάγκας είναι όποιος κλέβει τα περισσότερα και κονομάει χωρίς να εργάζεται...........

ΜΗΝ ΑΓΓΙΖΕΤΕ ΤΟ ΓΑΛΑ ΤΗΣ ΦΑΓΕ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΕΛΤΑ! ΚΟΨΤΕ ΤΟ ΓΑΛΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΑΥΤΕΣ ΚΟΨΤΕ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΦΟΡΑ!




 Oλη η Ελλάδα πρπει να μάθει τις βρωμιές τους και οι κύριοι αυτών των
εταιριών θα καταλάβουν ότι ούτε κουμπάροι ούτε
κυβερνήσεις ούτε τα ΜΜΕ θα μπορούν να σκεπάζουν τις
βρωμιές τους.
Ας ξεβρομίσουμε εμείς τον τόπο μας .
Έχουμε πλέον στα χέρια μας τη δύναμη της άμεσης
επικοινωνίας πολύ ποιο δυνατή από την ψήφο.
==============================================
ΜΗΝ ΑΓΓΙΖΕΤΕ ΤΟ ΓΑΛΑ ΤΗΣ ΦΑΓΕ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΕΛΤΑ!
ΚΟΨΤΕ ΤΟ ΓΑΛΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΑΥΤΕΣ ΚΟΨΤΕ
ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΦΟΡΑ!
Κατερίνα Μουντή
Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης Τροφίμων Διοικητικός
Τομέας Κοινοτικών Πόρων Υποδομών Διεύθυνση
Πληροφορικής Τμήμα ΙΙΙ.
Τηλ.: 210 2125332 210 2125332 210
2125332 210 2125332 FAX: 210 2019611.
ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΕ !!
ΔΙΑΛΑΛΗΣΤΕ ΤΟ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ
ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΜΕ ΟΠΟΙΑ
ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΑΣ
ΔΙΝΕΤΑΙ.
Α Ρ Κ Ε Τ Α
Α Ν Ε Χ Τ Η Κ Α Μ Ε !!!!!
ΑΦΟΥ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ.
ΜΠΟΡΟΥΜΕ !!!!!
 ΣΑΜΠΟΤΑΡΕΤΕ