''Η ΓΕΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΑ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΑ ΕΔΑΦΗ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ''

''Η ΓΕΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΑ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΑ ΕΔΑΦΗ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ''

Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΚΑΛΠΗΣ ...!!!!!! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ .... ΚΑΙ ΠΡΟΩΘΗΣΤΕ ΤΟ....!!!

Πως θα ψηφίσουμε στις εκλογές; Πότε ευνοείται το πρώτο κόμμα; Τι θα συμβεί εάν μπουν πολλά κόμματα στη βουλή; Μπορεί το πρώτο κόμμα να μην πάρει το bonus των 50 εδρών; Τι θα συμβεί εάν η αποχή ξεπεράσει το 50%; Διαβάστε τις απαντήσεις σε ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον ρεπορτάζ του iPop.gr.
Με μαθηματικό τύπο που προκύπτει από πολλαπλασιασμούς και .....
διαρέσεις γίνεται η κατανομή των εδρών στις εκλογές. Υπάρχει περίπτωση ΠΑΣΟΚ και ΝΔ μαζί να πάρουν ποσοστό που δεν θα τους επιτρέπει να κάνουν κυβέρνηση συνεργασίας αφού δεν θα έχουν πλειοψηφία εδρών.
Όσο περισσότερα κόμματα μπουν στη Βουλή,τόσο αποδυναμώνεται το πρώτο κόμμα και μαζί οι πιθανότητες αυτοδυναμίας.
Όσο μεγαλύτερο είναι το ποσοστό των κομμάτων που δεν μπαίνουν στη Βουλή, όσο περισσότερα είναι τα άκυρα, τα λευκά και η αποχή, τόσο ενισχύεται το πρώτο κόμμα. Επομένως η ψήφος σε κόμμα που μπαίνει στη Βουλή πιάνει τόπο με την έννοια ότι πηγαίνει εκεί που θέλει ο ψηφοφόρος και όχι με καραμπόλα στο πρώτο κόμμα.
Ο καθηγητής του συνταγματικού δικαίου στο Πάντειο πανεπιστήμιο Ηλίας Νικολόπουλος μιλώντας στο ipop είπε ότι η κατανομή των εδρών με το νόμο Παυλόπουλου, με τον οποίο γίνονται οι εκλογές, κατανέμει τις έδρες με βάση ένα πολλαπλασιασμό και μια διαίρεση. Το συμπέρασμα είναι ότι αν θέλει κάποιος να ρίξει μεν ψήφο διαμαρτυρίας αλλά να μην χάσει την ψήφο του θα πρέπει να ψηφίσει ένα μικρό κόμμα που μπαίνει στη Βουλή. Διαφορετικά είναι σα να ψηφίζει το πρώτο κόμμα αφού το βοηθά να πάρει το μπόνους των 50 εδρών που δίνει ο εκλογικός νόμος και να κάνει αυτοδυναμία με μικρότερο ποσοστό.

ΒΙΝΤΕΟ: ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ΡΕΠΟΥΣΗ! "ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΟΙΝΑ ΒΙΒΛΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ"!



Α' Πειραιά κατεβαίνει με τον Κουβέλη, για όποιον...ενδιαφέρεται: Εμείς, ξαναρωτάμε κάτι πολύ απλό: Θα επιτρεπόταν ποτέ στο Ισραήλ να κατέβει υποψήφιος στις Εκλογές κάποιος που θα χαρακτήριζε το ολοκαύτωμά τους ως "συνωστισμό"; Ας μας απαντήσουν οι "προοδευτικοί" και ιδιαίτερα ο Κουβέλης, που έχει άριστες σχέσεις με το εν Ελλάδι παράρτημα των Εβραίων, το Κ.Ι.Σ...!


 http://www.hellas-orthodoxy.blogspot.com/

Τρίτη 24 Απριλίου 2012

ΗΜΑΣΤΑΝ ΕΔΩ ΠΡΙΝ ΕΡΘΟΥΝ,ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΦΥΓΟΥΝ!!!!

ΈΛΛΗΝΕΣ...ΗΜΑΣΤΑΝ ΕΔΩ,ΣΤΗ ΓΗ ΜΑΣ ΠΡΙΝ ΕΡΘΟΥΝ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ,ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΣΗΜΕΡΑ,ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΦΥΓΟΥΝ...ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΑΝΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ... ΨΗΦΟ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΝΟ!!!!!
ΟΧΙ ΛΕΥΚΟ...ΟΧΙ ΑΚΥΡΟ...ΟΧΙ ΑΠΟΧΗ... ΨΗΦΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!!!!!

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΗΣ 21ΗΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ... ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ!



Ακολουθούν μερικά από τα έργα της "χούντας" που όχι μόνο κρατάνε και δουλεύουν ακόμη, 40 χρόνια μετά, αλλά φτιάχτηκαν χωρίς μίζες και υπερτιμολογήσεις και με τα μέσα της εποχής. Τα στοιχεία είναι από το ιστορικό σύγγραμα του Αντιπροέδρου αυτής Στρατηγού Στ. Παττακού "21η Απριλίου 1967 - 8η Οκτωβρίου 1973 / Ημέραι και Έργα". Μόνο οι επεκτάσεις του Οδικού δικτύου και του δικτύου Ηλεκτοφωτισμού που αναφέρονται παρακάτω επιγραμματικά θα μπορούσαν να αποτελούν από μόνα τους ολόκληρο σύγγραμα... Στην φωτογραφία "χρυσό μυστρί" που είχε τιμητικά αποδωθεί στον Στυλιανό Παττακό που θεμελίωσε απίστευτο αριθμό έργων με το θρυλικό του μυστρί...


Κατασκευή Φραγμάτων Ηλεκτροπαραγωγής
Αλιάκμονος
Καστρακίου
Πολυφύτου

Επέκτασις Θερμοηλεκτρικών Μονάδων
Ερετρίας
Πτολεμαϊδος
Κατασκευή μεγάλων Γεφυρών
Μέγδοβα
Ρυμνίου (Αλιάκμονος)
Σερβίων (Αλιάκμονος)

Κατασκευή Αεροδρομίων
Ζακύνθου
Καβάλας
Κυθήρων
Λήμνου
Μυκόνου
Πάρου
Ρόδου
Σάμου
Σκιάθου
Χίου

Αρδευτικά Έργα
Αγρινίου - Μεσολογγίου
Έβρου
Νέστου
Πηνειού Ηλείας
Σερρών

Κτίρια
Κρατικά Μέγαρα
Διοικητηρίου ΟΛΠ
Εθνικού Νομισματοκοπείου
ΕΙΡΤ
ΟΣΕ
ΟΤΕ
Πολεμικού Μουσείου
Υπουργείου Εξωτερικών

Δικαστικά Μέγαρα
Αθηνών
Θεσσαλονίκης
Ιωαννίνων
Λαρίσης
Πατρών

Επεκτάσεις Νοσοκομείων
Αντικαρκινικού
Βενιζελείου
Γενικού Κρατικού

Έναρξις κατασκευής Πανεπιστημιουπόλεων
Αθηνών
Θεσσαλονίκης
Πατρών

Επέκτασις Ηλεκτροφωτισμού 

Επίγειος Δορυφορικός Σταθμός Θερμοπυλών

Επέκτασις Οδικού Δικτύου

Εντός τού 1970 αποπερατουμένη εθνική οδός Κορίνθου - Πατρών ώς συνέχεια τής εθνικής αρτηρίας Αθηνών - Κορίνθου, Κατερίνης - Θεσσαλονίκης, Χανίων - Ηρακλείου, Θερμοπυλών - Ιτέας - Ναυπάκτου - Αντιππίου, Διδυμοτείχου - Ορεστιάδος, Θεσσαλονίκης - Σερρών - Σιδηροκάστρου, Ξάνθης - Παρανεστίου - Δράμας, Θεσσαλονίκης - Κιλκίς - Πετριτσίου, Κυκλώματος - Χαλκιδικής, Θεσσαλονίκης - Ευζώνων, Ηγουμενίτσης - Πρεβέζης, Ιωαννίνων - Τρικάλων, Κυπαρισσίας - Πύργου, Κυβερίου - Άστρους - Λεωνιδίου, Σπάρτης - Γυθείου - Αρεοπόλεως - Δυρού κ.ά.


Ανδριάς Ελευθερίου Βενιζέλου εις Αθήνας και Χανιά

Βελτίωση και εκσυγχρονισμός λιμένων
Πολυάριθμα υπήρξαν τά έργα διά τήν βελτίωσιν καί τόν εκσυγχρονισμόν τών πολυαρίθμων - λόγω τής γεωγραφικής της δομής - λιμένων τής χώρας, ώς τής Ηγουμενίτσης, Πατρών, Βόλου, Μυτιλήνης, Καβάλας, Αλεξανδρουπόλεως, Ηρακλείου, Πρεβέζης, Μεσολογγίου, Κατακώλου, Ραφήνας, Χαλκίδος, Κυλλήνης, Σητείας, Αγίου Νικολάου, Κώ, Κιάτου, Καλύμνου, Ν. Μουδανιών, Αγίου Κηρύκου, Ικαρίας, Μυρίνης, Λήμνου, Καλαμάτας, Σπετσών, Νάξου, Θεσσαλονίκης, τού διαύλου Σκαραμαγκά κ.α.

 http://xryshaygh.wordpress.com/

ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟΣ: "ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ, ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΝΤΑΙ ΑΝΑΛΟΓΩΣ"!

Ο Ηλίας Παναγιώταρος στην σημερινη εκπομπή του Δ. Βερύκιου και του Δ. Σταυρόπουλου
Ράδιο 9 (98,9fm), μιλάει και εξηγεί γιατί πέταξε το νερό στον Π. Ευθυμίου, και κάνει το πρώτο βήμα στην προσπάθεια σπασίματος της ιδεολογικης ηγεμονίας της αριστεράς αναφερόμενος στις δημοκρατικές ενέργειες του υποψηφιου μπολσεβικου με το ΚΚΕ στην Β Πειραιά Σωτήριου Πουλικογιάννη:


Κι επειδή πολλοί θα αναρωτηθούν τι εννοεί με την έκφραση "οι ανθελληνικές ενέργειες μέσα στη Βουλή θα αντιμετωπίζονται αναλόγως", αφήνουμε την...φαντασία, εχθρών και φίλων (κυρίως των πρώτων) να οργιάζει...!
 Φωτογραφία από New York Times.
 http://hellas-orthodoxy.blogspot.com/
 

Έχουμε μόνο μια επιλογή: τη Νίκη


Στις εκλογές της 6ης Μαΐου δίνουμε όλοι το παρών. Όποιος πιστεύει σε όσα πιστεύει η Χρυσή Αυγή, και είναι διατυπωμένα δημόσια κι επίσημα στις Θέσεις μας, έχει μια θέση στις τάξεις μας. Όσοι ζωντανοί από έναν λαό που αφήνεται να αργοπεθάνει μπορούν να είναι στο πλευρό μας. Στις συγκεντρώσεις, στις κάλπες, στα εκλογικά κέντρα, στους αγώνες που θα ακολουθήσουν. Στο πέρασμα του χρόνου στάθηκαν στις γραμμές μας άνθρωποι όλων των ηλικιών. Παλαιοί αγωνιστές που παραμένουν πιστοί εδώ και δεκαετίες, προσφέροντας τον εαυτό τους με αυτοθυσία και ανιδιοτέλεια. Αγωνιστές στα χρόνια της μεταπολίτευσης, της λαίλαπας της αριστεροκρατίας, των στημένων επεισοδίων και διώξεων, πρωτοπόροι, αποφασισμένοι να αγωνιστούν όταν οι ιδέες της Πατρίδας λοιδορούνταν από ολόκληρο το πολιτικό σύστημα. Τα τελευταία χρόνια ο αγώνας της Χρυσής Αυγής στις γειτονιές της Αθήνας και των άλλων μεγάλων πόλεων έφερε στις γραμμές μας νέους συναγωνιστές και συναγωνίστριες που με ζέση και ενθουσιασμό σήκωσαν τη σημαία μας ψηλότερα.
Πραγματιστές, ψήθηκαν στους δρόμους, στις ανοιχτές συγκεντρώσεις και τις πορείες που μόνο η Χρυσή Αυγή μπορούσε και μπορεί να διοργανώσει, στα γραφεία μας που ανατίναζαν οι γνωστοί ατιμώρητοι προστατευόμενοι της κυρίαρχης πολιτικής τάξης.  Στο πέρασμα του χρόνου συναγωνιστές πέρασαν κι έφυγαν. Άλλοι κουράστηκαν να περιμένουν τη δικαίωση των επιλογών τους, και άλλοι έμαθαν πως η Χρυσή Αυγή δεν έχει χώρο για προσωπικές στρατηγικές. Υπήρξαν και Ιούδες μα ούτε αυτοί μας πτόησαν. Γιατί όλοι εμείς, ο καθένας με τις δικές του δυνατότητες και αδυναμίες, στεκόμαστε δυνατοί και ενωμένοι γύρω από την πίστη και τα ιδανικά μας, ενωμένοι από τις ίδιες έννοιες και τους ίδιους αγώνες, στεκόμαστε ο ένας δίπλα στον άλλο, ο ένας για τον άλλο και όλοι μαζί γι το Λαό και την Πατρίδα μας, για μια Ιδέα που είναι ανώτερη από τον καθένα μας ξεχωριστά.
Έτσι και τώρα, αυτές τις ημέρες που μένουν ως τις εκλογές ορόσημο της 6ης Μάιου εξακολουθούμε να κάνουμε αυτό που κάνουμε πάντα: στο καφενείο, στο λεωφορείο, στο σωματείο, στο σύλλογο που συμμετέχουμε, στον απογοητευμένο γέροντα, στον εξάδελφο που ψηφίζει πρώτη φορά, στον οργισμένο και στον αδιάφορο, στον υπάλληλο, στον επαγγελματία, στον νέο, στο συνταξιούχο, στον οικογενειάρχη που τον τρομάζει η απειλή της ανεργίας, στη νοικοκυρά που αγωνίζεται να ταΐσει και να ποδέσει την οικογένειά της, άνθρωπο τον άνθρωπο, μεταφέρουμε με χαρά και πεποίθηση το μήνυμά μας. Τίποτα δεν χάθηκε για το λαό μας. Κανείς τοκογλύφος όπως κι αν λέγεται, κανείς πολιτικός ό,τι πλάτες και νάχει, δεν μπορεί να καταδικάσει έναν ολόκληρο λαό σε μαρασμό. Όλα είναι εδώ στο τραπέζι έτοιμα να κερδηθούν με θάρρος, με ψυχραιμία, με αποφασιστικότητα.
Όσοι κρατάμε τη σημαία τους Εθνικισμού από τα μαθητικά μας χρόνια, από τα σχολικά συμβούλια και τα Πανεπιστήμια, όσοι αφήσαμε στην άκρη καριέρες και προσωπικούς στόχους για να μπορούμε να κοιτάμε τον εαυτό μας στα μάτια, κι όσοι έφτασαν τώρα, απηυδισμένοι από τα ψέματα και την υποκρισία όσων κυβέρνησαν ανέντιμα και προδοτικά την Πατρίδα μας, είμαστε σήμερα εδώ μαζί και σηκώνουμε στις πλάτες μας τη μεγάλη οικογένεια της Πατρίδας μας. Αδέλφια διαφορετικά αλλά ενωμένα από την αγάπη για όλα όσα γνωρίσαμε και μάθαμε να ονομάζουμε πατρίδα, ενωμένα από τον κοινό δεσμό του Ελληνικού μας Αίματος, την κοινή μας Πίστη που στάθηκε Στρατηγός υπέρμαχος στους Αγώνες της Φυλής μας, αγωνιζόμαστε και θα αγωνιζόμαστε για εθνική ανεξαρτησία, για αξιοπρέπεια και δικαιοσύνη, για μιαν ελεύθερη πατρίδα, για έναν ελεύθερο λαό, για δουλειά, για τιμή, για υγεία, για παιδεία, για ασφάλεια, για ένα καλύτερο αύριο.
Για όλους όσους πέρασαν κι έφυγαν, για όλους όσους πέρασαν κι έμειναν, για τους γονείς και τους παππούδες μας, για τα αδέλφια μας και τα παιδιά μας, έχουμε μια υπόσχεση: θα αγωνιστούμε μαζί και δεν θα τους απογοητεύσουμε. Θα αγωνιστούμε και δεν θα προδώσουμε τους εαυτούς μας και τα πιστεύω μας. Δεν θα πετάξουμε τα όπλα. Έχουμε μόνο ένα πεπρωμένο, έχουμε μόνο μια επιλογή, τη Νίκη. 

Ζήτω η Ελλάδα. Ζήτω η Νίκη. Ζήτω η Χρυσή Αυγή.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΤΗΣ "ΖΟΥΓΚΛΑΣ": ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ, ΔΕΥΤΕΡΟ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

Σε όσους αυτά τα νούμερα φαίνονται εξωπραγματικά, υπενθυμίζουμε πως ο "Ζούγκλας" ΗΤΑΝ Ο ΜΟΝΟΣ που είχε προβλέψει τη διαφορά των 10 μονάδων μεταξύ Πασοκ - Νδ στις Εκλογές του 2009!

Επίσης, το ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΔΕΙΓΜΑ ΤΩΝ ΣΧΕΔΟΝ 34.000 ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΘΜΙΣΜΕΝΟ.

Αν πάντως ισχύουν έστω και λίγο αυτά τα ποσοστά, καταλαβαίνει κανείς γιατί λυσσάνε οι προδότες του δικομματισμού εναντίον (κυρίως) της Χ.Α και του Καμμένου! 

 http://hellas-orthodoxy.blogspot.com/

Πέμπτη 5 Απριλίου 2012

Xρωστάμε μόνο στη ζωή!

  • Παρατίθεται πιο κάτω ANANEΩΜΕΝΗ και ΕΜΠΛΟΥΤΙΣΜΕΝΗ η λίστα των Σύγχρονων Μαυραγοριτών Εισπρακτικών Δικηγόρων Τραπεζών με τίτλο: “Εισπρακτικές: Οι Κουκουλοφορότεροι των Κουκουλοφόρων – άρθρο του Αχινού” που ωθούν κόσμο σε αυτοκτονία. Η πρώτη μήνυση οικογένειας Έλληνα αυτόχειρα κατά τράπεζας έχει ήδη κατατεθεί
  • 37χρονος αυτόχειρας από την Πτολεμαΐδα ανακοίνωσε την απόφαση του με ένα γραπτό μήνυμα στο κινητό συγγενούς. Η γυναίκα ειδοποίησε τον αδελφό του που έτρεξε στο διαμέρισμα του, στο κέντρο της Πτολεμαΐδας, αλλά τον βρήκε απαγχονισμένο.
  • Πριν δύο ημέρες, 58χρονος στο Προάστιο Εορδαίας έθεσε τέλος στη ζωή του με τον ίδιο τρόπο. Τον άτυχο άντρα βρήκε η κόρη απαγχονισμένο στο γκαράζ του σπιτιού του. Η κοπέλα υπέστη σοκ. Η Αστυνομία απέκλεισε την εγκληματική ενέργεια και αποδίδει την αυτοχειρία σε οικονομικούς λόγους. Πηγή: http://www.iefimerida.gr/
Ένα απόσπασμα της ανάρτησης “Εισπρακτικές: Οι Κουκουλοφορότεροι των Κουκουλοφόρων” από τον φίλο Αχινό:
http://axinosp.blogspot.com/2011/05/blog-post_5367.html
Πρέπει να ξέρετε ότι οι τραπεζο-ληστές με γραβάτα πουλάνε τα ανείσπρακτα δάνεια σε εταιρίες με έδρα συνήθως την κεντρική Ευρώπη (Εταίροιοιοιοι μας!) μόλις στο 10% της αρχικής αξίας τους. Τα εισπρακτο-κοράκια μας εδώ μετά έρχονται και σου λένε ότι σου κάνουμε διακανονισμό με π.χ. 50% της αξίας του δανείου.Ετσι πετυχαίνουν κέρδος 400 % για παράδειγμα. Δείτε εδώ: http://archive.enet.gr/online/online_text/c=114,dt=07.12.2008,id=82821060
Ο ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ (SEARCH ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ)
Αλλά και σε μια Χρυσή Ευκαιρία  οι μόνες αγγελίες ειναι Εισπρακτικών Call Center και Πράσινης Απάτης (Φωτοβολταϊκά)
Στις Εισπρακτικές εργάζονται οι σύγχρονοι Μαυραγορίτες.
Και πάρα πολλοι αλλοδαποί, Αλβανοί, Βούλγαροι, ίσως και Πακιστανοί, αρκεί να μιλάνε κάπως Ελληνικά, οι οποίοι έχουν όλα τα στοιχεία των Ελληνικών νοικοκυριών και απειλούν, εκβιάζουν και τρομοκρατούν από το πρωί ως το βράδι.

________________________________________________________________
2102407941 Marfin Fintrust και Mellon είναι ουσιαστικά η ίδια εταιρία.
Υπάρχει και η Teleperformance άγνωστο σε ποιο τραστ ανήκει
ΠΡΟΣΟΧΗ

Τρίτη 3 Απριλίου 2012

ΚΑΜΜΕΝΟΣ: ΜΙΛΑΩ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΝΕΟ ΕΑΜ!


Σε συνέντευξή του στο ΒΗΜΑ 99,5…
Πέφτουν σιγά-σιγά, όσο πλησιάζουμε στις εκλογές, οι μάσκες. Έτσι, οι «Ανεξάρτητοι Έλληνες» του «προεδρεύοντος» Πάνου πάνε για συνασπισμό με τον… ΣΥΡΙΖΑ! Ο καθείς εφ’ ω ετάχθη… Σήμερα το πρωί, λοιπόν, ο… αριστεροδεξιοκεντρώος προεδρεύων Πάνος έδωσε συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό 99,5 και έδωσε το σύνθημα. Γράφει σχετικά το Βήμα: «Απέκλεισε το ενδεχόμενο συνεργασίας με κόμματα που έχουν στηρίξει το Μνημόνιο ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος. Ωστόσο, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο συζήτησης με τον ΣΥΡΙΖΑ. Μιλώντας στον ΒΗΜΑ 99,5 το πρωί της Δευτέρας, ο Π. Καμμένος απέρριψε το ενδεχόμενο συνεργασίας με τη ΝΔ, το ΠαΣοΚ και τον ΛΑΟΣ που στήριξαν το Μνημόνιο, καθώς επίσης με μη δημοκρατικά κόμματα, όπως είπε, αναφερόμενος εμμέσως στην Χρυσή Αυγή. Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων επισήμανε ότι θα μπορούσε να συζητήσει με τον ΣΥΡΙΖΑ, καθώς «υπάρχουν συγκλίσεις στην οικονομική πολιτική» των δύο κομμάτων».
Βεβαίως, οι σχετικές απόψεις του Καμμένου δεν είναι τωρινές. Εξ’ αρχής είχε εκδηλώσει την πρόθεσή του για τη δημιουργία ενός «νέου ΕΑΜ». Σας θυμίζουμε, ότι σε συνέντευξή του στον Real fm και στον δημοσιογράφο Σεραφείμ Κοτρώτσο, στις 8 Φεβρουαρίου (λίγο πριν ιδρύσει το μόρφωμά του), ο… πρασινοκοκκινομπλέ Πάνος είχε δηλώσει τα εξής:
“Ο Μίκης αποτελεί ένα σύμβολο που μπορεί να ενώσει όλους μας. Να κατέβουμε σε ένα κοινό εκλογικό μέτωπο. Μπορεί να είναι καν μια διακομματική συνεργασία για τις εκλογές. Μπορεί να είναι ένα μέτωπο αντίστασης, ένα νέο ΕΑΜ”.

Τα συμπεράσματα δικά σας!

(ΥΓ) 1: Εις ότι μας αφορά, για το θέμα τυχόν συνεργασιών, εμείς έχουμε ιδεολογία, αρχές και αξίες και ως εκ τούτου δεν υπάρχει κανένα περιθώριο οποιασδήποτε συνεργασίας της Χρυσής Αυγής με μεταπολιτευτικά παλαιοκομματικά… μπάζα!
(ΥΓ) 2: Στο «νέο ΕΑΜ» Καμμένου-Τσίπρα-Μίκη κ.λπ., ποιος θα παίζει το ρόλο του… Βελουχιώτη;

http://xryshaygh.wordpress.com/

ΑΠΟΕΛ... ΒΙΝΤΕΟ: ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΠΗΔΑΕΙ ΤΟΥΡΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΡΕ!



Όλη η Ευρώπη έμαθε ότι... Η ΚΥΠΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! 



Αυτό κατάφερε ο ΑΠΟΕΛ και οι ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ. Να τιμήσουνμε μιά πορεία ανεπανάληπτη το όνομα τους και την Ιστορία τους.




101% ΔΙΝΕΙ ΣΤΗ ΝΕΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ Η Public Issue ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ...

ΣΤΗΝ ΕΚΛΟΓΟΛΟΓΙΑ ΟΠΩΣ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΔΥΣΚΟΛΑ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΣΟΒΑΡΟ ΘΑ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΠΟΥ ΞΕΠΕΡΝΑΕΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΘΕΣΕΙ... ΣΟΒΑΡΟ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗΣ ΠΟΥ ΛΑΝΣΑΡΕΙ Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΤΟΥ ΑΛΑΦΟΥΖΕΪΚΟΥ. ΟΧΙ ΩΣ ΠΡΟΣΤΑ ΕΠΙΜΕΡΟΥΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΗΣ... ΔΕΣΤΕ ΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΘΕΣΗ... ΠΟΣΟΣΤΟ 101%...

http://www.stoxos.gr

Νύχτα πέρασε (ν)τροπολογία για ενίσχυση των κομμάτων


Έφεραν νύχτα τροπολογία πρόκληση για τη χρηματοδότησή τους
- Με αυτή τα κόμματα παίρνουν τρεις απανωτές δόσεις από τη χρηματοδότηση
- Αυτά τα χρήματα ήταν εγγύηση προς τις τράπεζες, αλλά η τροπολογία το απαγορεύει αυτό
- Καμία επιχείρηση ή πολίτης δεν θα είχε τέτοια αντιμετώπιση

Με μία τροπολογία πρόκληση για το κοινό αίσθημα τα κόμματα προσπαθούν όχι μόνο να χρηματοδοτηθούν για να μπορέσουν να ανταπεξέλθουν στις εθνικές εκλογές που έρχονται, αλλά δείχνουν με τον πλέον προκλητικό τρόπο πως είναι υπεράνω και πως στην Ελλάδα άλλοι νόμοι ισχύουν για τα κόμματα και άλλοι για τις επιχειρήσεις και τους απλούς πολίτες.

Αργά το βράδυ χθες με τις υπογραφές του υπουργού Εσωτερικών, κ. Γιαννίτση και του υπουργού Οικονομικών, Φ. Σαχινίδη με τροπολογία αποδέσμευσαν την τέταρτη δόση του 2011 και την πρώτη και δεύτερη δόση του 2012, για τη χρηματοδότηση των κομμάτων.

Αυτό φυσικά έγινε γιατί τα κόμματα και κυρίως τα δύο μεγάλα κόμματα έχουν τεράστια χρέη προς τις τράπεζες τα οποία ξεπερνούν τα 240 εκατομμύρια ευρώ.

Για αυτό το λόγο λοιπόν τα κόμματα είχαν δηλώσει προς τις τράπεζες πως για το χρέος τους αποτελεί εγγύηση το χρηματικό ποσό της χρηματοδότησης από τα κρατικά ταμεία. Αυτό ισχύει άλλωστε και για επιχειρήσεις και για τους πολίτες, για να πάρει δηλαδή κάποιος δάνειο χρειάζεται εγγυήσεις οι τράπεζες.

Με κάποιον τρόπο θα έπρεπε να ξεπεραστεί αυτός ο σκόπελος για τα κόμματα και αυτός βρέθηκε μέσα από τη συγκεκριμένη τροπολογία. Κι αυτό γιατί, στην τροπολογία αυτή, αναφέρει ξεκάθαρα πως τα ποσά αυτά θα καταβάλλονται υποχρεωτικά στα δικαιούχα κόμματα και στους συνασπισμούς κομμάτων και το σημαντικότερο "απαγορεύεται η κατάσχεση ή εκχώρησή τους".

Άνοιγμα Καμμένου στον ΣΥΡΙΖΑ

Ανοιχτό παράθυρο για μετεκλογική συζήτηση με τον ΣΥΡΙΖΑ, αφήνει ο επικεφαλής των "Ανεξάρτητων Ελλήνων", Πάνος Καμμένος, κλείνοντας παράλληλα την πόρτα σε ΠΑΣΟΚ- ΝΔ.

Μιλώντας στον ρ/σ "Βήμα, ο κ. Καμμένος προτάσσοντας τη στήριξη που παρείχαν στο Μνημόνιο, αποκλείει κάθε είδους συνεργασία με τη ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ και τον ΛΑΟΣ.

Επιπλέον, αποκλείει κάθε συζήτηση με τη Χρυσή Αυγή -χωρίς να την αναφέρει ονομαστικώς-, λέγοντας ότι δεν συνεργάζεται με "μη δημοκρατικά κόμματα".

Για τον ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε ότι "υπάρχουν συγκλίσεις στην οικονομική πολιτική", άρα οι "Ανεξάρτητοι Έλληνες" θα μπορούσαν να συζητήσουν μαζί του.

Ο κ. Καμμένος γνωστοποίησε ότι είχε επαφές με το Άρμα Πολιτών του Γ. Δημαρά, αλλά -όπως είπε- "δεν φαίνεται να υπάρχει θέληση για συνεργασία".

Χέρι-χέρι... ΣΥΡΙΖΑ και Τουρκικός Εθνικισμός



Από την ___ιστορική επίσκεψη!Κατά καιρούς αναφερθήκαμε στον ύποπτο ρόλο του ΣΥΡΙΖΑ στην περιοχή μας. Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πηγές, εθνικιστικά μειονοτικά στοιχεία έχουν διεισδύσει στις τάξεις του, προκειμένου να προωθήσουν τον τουρκικό εθνικισμό. Η πρακτική αυτή ανέκαθεν εφαρμοζόταν στην Μητέρα Πατρίδα Τουρκία, όπου το παρακράτος φύτευε ανθρώπους στα αριστερά κόμματα, όχι μόνο για να ρουφιανεύουν, αλλά και για να αλλοιώνουν τις ιδεολογικές τους κατευθύνσεις. Η μακρά παράδοση έχει τις ρίζες της στον ίδιο τον Μουσταφά Κεμάλ.
Επειδή οι κοινωνίες στη Θράκη είναι μικρές, δεν τρώνε το κουτόχορτο των ροζ και κόκκινων εκδοχών των Γκρίζων Λύκων. Κάποιοι …Λύκοι, θεωρούν ότι η ριζοσπαστική δράση του ΣΥΡΙΖΑ, τους προσφέρει μια ακόμη πλατφόρμα αποδυνάμωσης της κρατικής ισχύος στην Ελληνική Θράκη. Δυστυχώς, στη Θράκη δεν υπάρχουν οργανωμένοι πυρήνες αναρχικών, για να καίνε Γκρίζοι Λύκοι και αναρχικοί, δίπλα δίπλα, τις ελληνικές σημαίες…Να είστε σίγουροι ότι θα ξεφύτρωναν συντομότατα και μουσουλμάνοι…ιδεολόγοι αναρχικοί!
Στο πρόσφατο παρελθόν, σε διαδήλωση αναρχικών και φίλων του Συνασπισμού στην Κομοτηνή (είχαν συνοδευθεί από επεισόδια), κατέφθασε στον περίβολο του πανεπιστημίου, αρθρογράφος της ισλαμιστικής εφημερίδας Μιλλέτ Ξάνθης, συνοδευόμενος από αριστερούς του …φίλους! Πιστεύουμε ότι οι αφελείς και καλοπροαίρετοι χριστιανοί συνοδοί του ισλαμιστή αρθρογράφου, είχαν παντελή άγνοια του ρόλου του ανθρώπου αυτού. Όμως η άγνοιά τους είναι φονικά επικίνδυνη για τη Θράκη…
Η κατάσταση φαίνεται ότι έχει ξεφύγει από τον έλεγχο των κεντρικών του ΣΥΡΙΖΑ. Στις 7 Ιανουαρίου 2012, εκπρόσωποι του εθνικιστικού κόμματος DEB, με επικεφαλής τον αντιπρόεδρο της οργάνωσης Ξάνθης κ. Οζάν Αχμέτογλου (αρθρογράφο της τουρκόφωνης Γκιουντέμ) και την κα Νετζλά Τσαβούς (γιατρό, επικεφαλής του τομέα Γυναικών), πραγματοποίησαν επίσημη επίσκεψη στα γραφεία




Δευτέρα 2 Απριλίου 2012

ΟΡΙΣΤΙΚΟ: ΔΙΑΧΩΡΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΗ


Ο Χαρης Θεοχαρης, Γ.Γραμματεας του υπουργειου Οικονομικων, ανακοινωσε σημερα το πρωι στις 8 πμ, στην εκπομπη του Γιωργου Παπαδακη, οτι οριστικα και αμετακλητα διαχωριζεται η εισπραξη του χαρατσιου απο τη ΔΕΗ. Το χαρατσι θα πηγαινει στις εφοριες.

Προκειται για μια μεγαλη πρωτη νικη του συνολικου κινηματος εναντια στα χαρατσια, που μεταθετει το κεντρο βαρος του αγωνα μας στις εφοριες.
Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ!
ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ ΑΡΚΕΤΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΑΛΛΟ, ΤΑ ΨΑΡΙΑ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΘΑ ΦΑΝΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ! 
 
 http://epitropesdiodiastop.blogspot.com

ΚΛΑΜΑ ΑΠΟ ΤΟ “ΕΘΝΟΣ” ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ


ΕΘΝΟΣ: “Ακροδεξιά απειλή για τη Δημοκρατία: Η προοπτική είναι εφιαλτική. Και οι δημοσκοπήσεις τής προσδίδουν κάθε φορά και μεγαλύτερες διαστάσεις. Οι τελευταίες μετρήσεις δείχνουν τη νεοναζιστική Χρυσή Αυγή να υπερβαίνει άνετα το 3% και να προσβλέπει ακόμη και σε σχεδόν διπλάσιο ποσοστό. Οι υμνητές και νοσταλγοί του Χίτλερ απειλούν να μολύνουν με την παρουσία τους το ελληνικό Κοινοβούλιο και να προσθέσουν μια ακόμη νάρκη στα θεμέλια του ταλαιπωρημένου πολιτικού συστήματος της χώρας…”

 http://xryshaygh.wordpress.com

ΝΕΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ - ΒΟΜΒΑ: ΣΤΟ 5% Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΕΚΤΟΣ ΒΟΥΛΗΣ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ!

Στα αξιοσημείωτα και η άνοδος του ποσοστού του Πασοκ, ενώ η αριστερά διατηρεί τις δυνάμεις της.

Μια παρατήρηση για το Λαος: Αν, μεγάλε Πρόεδρε, σε...ρίχνει στο 2% ακόμα κι ο ΣΚΑΙ, που κάποτε σου έδινε εννιάρια (!!!), τότε τα πράγματα είναι πολύ ζόρικα...! 
 
hellasorthodoxy

Άρση της προστασίας δανειοληπτών απαιτεί η τρόικα



Την άρση της προστασίας των πολιτών που αδυνατούν να αποπληρώσουν τις δόσεις των στεγαστικών δανείων, επιδιώκει η Τρόικα με στόχο την εσωτερική υποτίμηση......
Οι εκπρόσωποί της, πιέζουν την ελληνική κυβέρνηση να ξεπαγώσουν οι κατασχέσεις σπιτιών, με ανατροπή της απόφασης που απαγορεύει τους πλειστηριασμούς ακινήτων μέχρι 200.000 ευρώ τόσο για φυσικά όσο και για νομικά πρόσωπα, αλλά και της πρώτης κατοικίας ανεξαρτήτως ποσού μέχρι το τέλος του 2012. Όπως αναφέρει η εφημερίδα "Πρώτο Θέμα", οι κκ Τόμσεν, Μορς και Μαζούχ, θεωρούν ότι το μέτρο δεν πρέπει να ισχύσει μέχρι το τέλος του 2012, αλλά μέχρι τον Ιούνιο του ίδιου έτους. Μάλιστα ήδη υπάρχουν εντολές προς τους υπουργούς αν και το πιθανότερο είναι ότι οι τελικές αποφάσεις θα παρθούν μετά τις εκλογές. Αυτό σημαίνει ότι είναι πολύ πιθανό από τον Ιούλιο και μετά, να βγουν στο σφυρί περίπου 200.000 ακίνητα και μάλιστα με συνοπτικές διαδικασίες. Σε περίπτωση που πάψει να ισχύει η προστασία των δανειοληπτών, μέσα σε δύο μήνες η τράπεζα θα γίνεται ιδιοκτήτης του ακινήτου και στη συνέχεια θα το βγάζει στον πλειστηριασμό. Τραπεζίτες, εκτιμούν ότι αν τα ακίνητα αρχίσουν να βγαίνουν στον πλειστηριασμό κατά χιλιάδες, αυτό θα οδηγήσει σε μεγάλη υποχώρηση των τιμών, που μπορεί να πέσουν μέχρι και 30%. Με αυτόν τον τρόπο θα επιτευχθεί η πολυπόθητη για την τρόικα εσωτερική υποτίμηση, που θα οδηγήσει χιλιάδες Έλληνες στην εξαθλίωση

ΤΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ Νο 2 | 31-03-2012