''Η ΓΕΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΑ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΑ ΕΔΑΦΗ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ''

''Η ΓΕΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΑ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΑ ΕΔΑΦΗ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ''

Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

ΩΜΗ ΚΑΙ ΑΘΛΙΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΜΠΑΡΟΖΟ ΓΙΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ... ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΘΑ ΤΕΘΕΙ ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ ΔΗΛΩΣΕ

Εμμένει στους αρχικούς του ισχυρισμούς ο μεγαλοτραπεζίτης Μπαρόζο, όσον αφορά το κόμμα της Χρυσής Αυγής, ζητώντας εαν χρειαστεί να τεθεί ακόμα και εκτός νόμου.

"Η Κομισιόν δε θα διστάσει να αναλάβει δράση εναντίον όσων παραβιάζουν τα ανθρώπινα δικαιώματα προειδοποίησε ο πρόεδρος της Ευρωπαικής Επιτροής, Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο, αναφορικά με την είσοδο της Χρυσής Αυγής στο ελληνικό Κοινοβούλιο. Όπως είπε, θα χρησιμοποιήσουν όλους τους μηχανισμούς που διαθέτουν.

«Θα πρέπει να ορίσουμε τι συνιστά ένα νεοναζιστικό κόμμα» και να «δούμε τις εθνικές νομοθεσίες πάνω σε αυτό το θέμα», τόνισε κληθείς να σχολιάσει στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου το ποσοστό που συγκέντρωσε η Χρυσή Αυγή στις ελληνικές εκλογές. Όσον αφορά στο κοινοτικό δίκαιο, τόνισε, η Επιτροπή δεν θα διστάσει να χρησιμοποιήσει όλους τους μηχανισμούς που διαθέτει για να δράσει εναντίον όλων εκείνων οι οποίοι προσβάλλουν το κοινοτικό δίκαιο και τη θεμελιώδη χάρτα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων".
 makeleio.gr

ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ, Η ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ €ΥΡΩ ΚΑΙ Η ΠΑΓΙΔΑ ΤΗΣ €ΥΡΩ·ΔΡΑΧΜΗΣ

Η έκδοση νομίσματος συνιστά πράξη εθνικής κυριαρχίας και αποτελεί θεμελιώδες προνόμιο ενός κράτους που είναι ελεύθερο και ανεξάρτητο. Το δίλημμα που τίθεται για €ΥΡΩ ή ΔΡΑΧΜΗ, θα πρέπει να αποσαφηνιστεί με το ερώτημα:

ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ, €ΥΡΩ Ή €ΥΡΩ·ΔΡΑΧΜΗ;

Διότι όταν μιλάμε γιά....
Δραχμή, θα πρέπει να προσδιορίσουμε ποιός χρηματοπιστωτικός οργανισμός θα έχει το εκδοτικό προνόμιο: Έντοκη €υρώ·Δραχμή από την ιδιωτική ΤτΕ – έντοκα (έχει ανώνυμη μετοχική σύνθεση και το καταστατικό της επιτρέπει μόνον την μέχρι του 30 τοις εκατό κρατική συμμέτοχη) ή άτοκη Δραχμή από μία εθνικοποιημένη ΤτΕ; Η διάκριση είναι σημαντική.

Αντίστοιχα, το εκδοτικό προνόμιο του €υρώ ανήκει στην ΕΚΤ. Ως νόμισμα δε το €υρώ δεν είναι αξιόγραφο (δηλ. αποδεικτικό αξίας), αλλά χρεόγραφο (δηλ. αποδεικτικό χρέους)!

Δηλαδή το €υρώ μπαίνει στην οικονομία μας ως ΧΡΕΟΣ (και μάλιστα έντοκα). Πρώτα δημιουργείται και μετά δανείζεται σε εμπορικές τράπεζες με 1 τοις εκατό· κατόπιν, μέσω της αγοράς ομολόγων, οι εμπορικές τράπεζες το δανείζουν με 4, 5 ή και 6 τοις εκατό,.

Όλο το ΠΑΣΟΚ του Άκη στο ΣΥΡΙΖΑ…

Έχουμε γράψει επανειλημμένως για τους … παλαιοπασόκους που έσπευσαν στο πλευρό του Α. Τσίπρας για να μεταλαμπαδεύσουν την πράσινη τεχνογνωσία των διορισμών και του κρατισμού στους… νεοσσούς του ΣΥΡΙΖΑ προκειμένου να γίνει κόμμα εξουσίας. Το εντυπωσιακό της υπόθεσης είναι ότι μερικοί από τους στενούς συνεργάτες του κ. Τσίπρα ήταν κάποτε τα…
δεξιά χέρια του προφυλακισμένου για τις μίζες Ακη Τσιχατζόπουλου.

Παραδείγματα:

- Ο Αντώνης Κοτσακάς, πρώην υφυπουργός Εργασίας και Υπουργός Αιγαίου, στενός συνεργάτης του Άκη. Αθόρυβα πριν τις εκλογές πέρασε στον ΣΥΡΙΖΑ αφού είχε αποχωρήσει πέρυσι από το Πολιτικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ. Ανέλαβε την οργανωτική ανασυγκρότηση του ΣΥΡΙΖΑ και δεν μπήκε την τελευταία στιγμή στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας διότι έσκασε το σκάνδαλο του Τσοχατζόπουλου.

- Ο Ευάγγελος Χωραφάς συνεργάτης και σύμβουλος του Ακη επί χρόνια, που ανέλαβε να συμβουλεύει τον Α. Τσίπρα σε θέματα πολιτικής και οργάνωσης.

- Πολύ γνωστός Τσοχατζοπουλικός είναι και ο πρώην πρόεδρος της ΓΣΕΕ, Γιώργος Ραυτόπουλος, ο οποίος προσχώρησε στον ΣΥΡΙΖΑ μαζί με τον Σπύρο Κότσια που διετέλεσε πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών. Κι αυτός σύμβουλος του Αλέξη για το πώς γίνεται ο ΣΥΡΙΖΑ… ΠΑΣΟΚ. Θυμίζουμε ότι ο Ραυτόπουλος είχε αποτελέσει στόχο της «17 Νοέμβρη».

Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Κυρίες και κύριοι ζούμε με δανεικά.

Δεν πρόκειται για σχήμα λόγου αλλά για την ωμή πραγματικότητα. Όλοι μας πιστεύουμε ότι έχουμε ένα κοινό νόμισμα, το Ευρώ. Αμ δε. Η αλήθεια είναι ότι δεν έχουν όλες οι χώρες το ίδιο Ευρώ. Κάθε κράτος που συμμετέχει στην Ευρωζώνη υποχρεούται να τυπώσει κάποιο συγκεκριμένο αριθμό Ευρώ ο οποίος αντιστοιχεί στο οικονομικό του μέγεθος. Εάν για τα νομίσματα η χώρα προέλευσης δηλώνεται στην πίσω όψη, για τα χαρτονομίσματα ακολουθείται άλλος δρόμος. Συγκεκριμένα. σε κάθε χαρτονόμισμα (5, 10,20, 50, 100, 200, 500), έμπροσθεν των αριθμών σειράς υπάρχει ένα γράμμα. Αυτό το γράμμα αντιστοιχεί στο κωδικοποιημένο όνομα της κάθε χώρας. Κατά συνέπεια, όλες οι χώρες, με την αναλογία που αντιστοιχεί σε καθεμιά (άλλες τυπώνουν περισσότερα Ευρώ, άλλες λιγότερα με κριτήριο το μέγεθος της οικονομίας) έχουν το δικό τους Ευρώ.

Φυσικά, την παραπάνω πληροφορία την έχουν καλά κρυμμένη και τη γνωρίζουν λίγοι. Ενδιαφέρον, επίσης, παρουσιάζει το γεγονός ότι το γράμμα σύμβολο που αντιστοιχεί στο κάθε κράτος δεν παραπέμπει σε καμμία περίπτωση στην διεθνή ονομασία του. Για παράδειγμα, η Ελλάς στα χαρτονομίσματα συμβολίζεται με το γράμμα Υ (Υποανάπτυκτοι ίσως;) και όχι με τα αρχικά GR όπως θα ήταν φυσικό. Στο τέλος θα παρατεθεί ο πίνακας με τις κωδικοποιήσεις για κάθε χώρα.

Η ποινή για τους δολοφόνους του Μ.Καντάρη είναι να κοιμούνται στην "πολυτελή" έκτη πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού

Πληροφορίες αναφέρουν οτι οι αλλοδαποί δολοφόνοι του 44χρονου Μανώλη Καντάρη, κρατούνται στην πολυτελή έκτη πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού.
Να θυμίσουμε οτι οι παραπάνω αλλοδαποί που ήταν και είναι παράνομα στην Ελλάδα δολοφόνησαν τον Μανώλη Καντάρη στη συμβολή των οδών Ηπείρου και Γ' Σεπτεμβρίου και όταν κατευθυνόταν σε πάρκινγκ της Ιουλιανού για να μεταφέρει τη γυναίκα του στο...
μαιευτήριο.

Η ποινή τους για την παραπάνω φρκιαστική δολοφονία είναι να σιτίζονται και να κοιμούνται ΔΩΡΕΑΝ με χρήματα του πολύπαθου ελληνικού λαού, στην "πολυτελή" έκτη πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού.

http://diaforetikimatia.blogspot.com

Ο Αμβρόσιος ξαναχτυπά: Ντροπή σας κυρία Αρβελέρ

Ο Αμβρόσιος ξαναχτυπά: Ντροπή σας κυρία Αρβελέρ Ο Μητροπολίτης Αιγιαλείας και Καλαβρύτων τα βάζει με την καθηγήτρια
Κριτική ασκεί μέσα από το ιστολόγιό του ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων κ. Αμβρόσιος στην Καθηγήτρια Ελένη Γλύκατζη - Αρβελέρ για τις τοποθετήσεις που έχει κατά καιρούς κάνει εναντίον της Εκκλησίας. Ο κ. Αμβρόσιος την κατηγορεί πως βλέπει τα πάντα μέσα από ένα ... κόκκινο πρίσμα και πως με βάσει όσα λέει δεν έχει ήθος.
Ακολουθεί το άρθρο του Σεβ. Καλαβρύτων:
"Η Καθηγήτρια κα Γλύκατζη-Αρβελέρ, χωρίς αντίρρηση, ανήκει στις διασημότητες του επιστημονικού στερεώματος.
Πλήν όμως αυτό και μόνο το γεγονός δεν την κατατάσσει αυτομάτως στην χορεία των πνευματικών ανθρώπων, όπως εννοεί τόν όρο αυτό η Ορθόδοξη Εκκλησία.
Κάθε φορά, που την ακούμε στα τηλεοπτικά παράθυρα, επιμένει να προβάλλει το αριστερό της πρόσωπο, τις αριστερές αντιλήψεις καί ιδεοληψίες της.
Φαίνεται πως η κυρία Αρβελέρ πάσχει από το σύνδρομο που λέγεται "δαλτωνισμός" στην πνευματική του διάσταση.
Όποιος έχει δαλτωνισμό, τα μάτια του δεν μπορούν να διακρίνουν μερικά χρώματα! Στον πνευματικό δαλτωνισμό ο ερευνητής τά βλέπει όλα κόκκινα!

Ρεσιτάλ εκφοβισμού απο τους εκδότες της απάτης ! ! !

Οι Εκδότες του Τρόμου!

Η έκθεση της Εθνικής έδωσε τροφή σε πρωτοσέλιδα τρόμου και ευκαιρία στους άρχοντες της ενημέρωσης να δώσουν άλλο ένα ρεσιτάλ εκφοβισμού...
Έτσι, σαν ορχήστρα με αόρατο μαέστρο, η μεν Εθνική του Ταμβακάκη και του Ράπανου έδωσε το έναυσμα, τα δε βιολιά και τα τρομπόνια του Τύπου έπιασαν τη μελωδία.
Για του λόγου ο ασφαλές διαβάστε τι γράφουν σήμερα:

1. ΝΕΑ - ΤΣΙΠΡΑΣ: Βλέπει στον καθρέπτη τον....
Τσε Γκεβάρα

2. ΕΘΝΟΣ- ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ για τον εφιάλτη της δραχμής

3. ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ - Ο εφιάλτης της εξόδου από το ευρώ

4. Ελ. Τύπος - ΣΕΝΑΡΙΟ ΤΡΟΜΟΥ η επιστροφή στη δραχμή

Οι τελευταίες του λέξεις! Το σημείωμα του αυτόχειρα στη Νίκαια: "Έκανα ένα έγκλημα: Έγινα επαγγελματίας στα 40! Φεσώθηκα και τώρα πρέπει να πληρώσω.."

- Πατέρας δύο παιδιών, άνθρωπος του μεροκάματου έδεσε την θηλιά στον λαιμό του
- Κρεμάστηκε σε ένα δέντρο κοντά στο σπίτι του
- Στο πλάι του βρέθηκαν τα εργαλεία και η φόρμα της δουλειάς
- Δυσκολευόταν να βρει δουλειά - Πάγωσαν οι γείτονες όταν έμαθαν για την αυτοκτονία 

Ένα ακόμη τραγικό περιστατικό που έρχεται να προστεθεί σε τόσα άλλα. “Δυο βήματα” από το σπίτι του στο πάρκο του Αγίου Φίλιππα στη Νίκαια επέλεξε να δώσει τέλος στη ζωή του ο άτυχος άνδρας. Αφησε και ένα σημείωμα που αποτυπώνει όλα όσα ζούσε το τελευταίο διάστημα και την απόγνωσή του!

ΤΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ


"Η Αστυνομία δεν με ξέρει. Δεν έχω πιεί ποτέ. Γυναίκες και ναρκωτικά ούτε στα όνειρα. Καφενείο δεν έχω πάει ποτέ, δουλειά όλη μέρα! Αλλά έκανα ένα μεγάλο έγκλημα: έγινα επαγγελματίας στα 40 με αποτέλεσμα να φεσωθώ. Τώρα ο μαλάκας των 61 ετων πρέπει να πληρώσω. Εύχομαι τα εγγόνια μου να μην γεννηθούν στην Ελλάδα μιας δεν θα αποτελείται απο έλληνες εδω και στο εξής. Τουλάχιστον να ξέρουν μια άλλη γλώσσα μιας και θα την έχουν καταργήσει εντελώς! Εκτός αν υπήρχε πολιτικός με αρχίδια τύπου Θατσερ για εμάς και το κράτος για συμμορφωθουμε."

Αλέξανδρος 29/05/12

Πατέρας δύο παιδιών, μεροκαματιάρης. Δύσκολα έβρισκε μεροκάματο σε επισκευές πλοίων ή σε οικοδομές.




Χθες οι γείτονες τον είδαν να στέκεται μόνος σε ένα παγκάκι. Κανείς δεν μπόρεσε, λένε, να φανταστεί πως είχε φτάσει σε αυτό το σημείο απελπισίας.

Τρίτη 29 Μαΐου 2012

«Ψηλά το κεφάλι όσοι μπορούν να παλέψουν και για τους άλλους» (Εκβιασμός στον Κωτσόβολο)

Γεια σου πιτσιρίκο,
Να σου αναφέρω κι εγώ την εμπειρία μου από τη δουλειά μου. Δουλεύω στον Κωτσόβολο και είχα μια ακόμα άσχημη εμπειρία. Μας μάζεψαν σήμερα στις 21:00 στο μαγαζί που δουλεύω σε έκτακτο meeting (το οποίο ως συνήθως δεν είχε δηλωθεί στην επιθεώρηση εργασίας) μας είπαν ότι πρέπει να είμαστε όλοι. Γύρισαν παιδιά από άδεια ή ρεπό. Μας είπαν τα εξής:
Έχετε 2 επιλογές:
Η μια είναι να υπογράψετε μια μείωση της τάξης του 12% στα μικτά σας έσοδα, άσχετα πόσα παίρνετε.
Η 2η να υπογράψετε ότι δεν δέχεστε και να απολυθείτε.

Ρωτήσαμε πότε πρέπει να υπογράψουμε και μας είπαν ΤΩΡΑ. Μετά από ενστάσεις μας έδωσαν διορία μέχρι αύριο στις 15:00 (ούτε καν στις 17:00 που έρχονται κάποια παιδιά). Ζητήσαμε και τα 2 χαρτιά να τα πάμε σε δικηγόρο και μας είπαν ότι το νομικό τμήμα τους έχει δώσει εντολή να μην τα δώσουν πουθενά (απαράδεκτο και καθ’ όλα παράνομο). Οι περισσότεροι, αποφάσισαν να υπογράψουν (με βαριά καρδιά). Αντιπροτείναμε να γίνει μια κλιμακωτή μείωση ανάλογα με τα έσοδα και μας είπαν ότι δεν υπάρχει διαπραγμάτευση, take it or leave it.
Κάποιοι δεν υπέγραψαν κανένα χαρτί και περιμένουν να δούνε τι θα κάνουν μέχρι αύριο, μιλώντας με τις οικογένειες τους. Εγώ πρέπει να πω στη γυναίκα μου και στο παιδί μου (αλλά και στην τράπεζα που ήδη με κυνηγάει) ότι από τον επόμενο μήνα θα παίρνω 650-700 ευρώ ενώ δουλεύω 8ωρος…
Να είσαι καλά και ελπίζω σε δημοσίευση
Υ.Γ. Ψηλά το κεφάλι όσοι μπορούν να παλέψουν και για τους άλλους. Να πούμε στα παιδιά μας ότι δεν φταίμε εμείς που δουλεύουν για φραγκοδίφραγκα…

 http://pitsirikos.net

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΔΕΗ



Παράνομα και χωρίς οι καταναλωτές να έχουν ιδέα τι πληρώνουν, η ΔΕΗ εισπράττει δικό της ”χαράτσι” το οποίο αναφέρεται στους λογαριασμούς της σαν ” ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΟΙΝΗΣ ΩΦΕΛΕΙΑΣ -Ν.2773/99 άρθρο 29″ το οποίο το υπολογίζει...
με άγνωστο ποσοστό επί της αξίας του καταναλωθέντος ηλεκτρικού ρεύματος!

Υποτίθεται ότι με τα χρήματα αυτά (κανείς δεν γνωρίζει πόσα συγκεντρώνονται κάθε φορά… ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΝΤΑΙ ΣΕ 1,9 δις. ΕΥΡΩ) καλύπτονται όσοι είναι εντεταγμένοι στο “κοινωνικό τιμολόγιο της ΔΕΗ” κ.λ.π.
Το άρθρο 29 του Νόμου 2773/99, όμως, έχει καταργηθεί από τον Αύγουστο του 2010, με νεότερο νόμο που έχει δημοσιευθεί κανονικά και στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως!

Αυτό σημαίνει ότι η είσπραξη του “χαρατσιού” αυτού είναι -τουλάχιστον τυπικώς- παράνομη και εφ όσον ασκηθούν οι νόμιμες διαδικασίες, η ΔΕΗ θα υποχρεωθεί στην επιστροφή των παρακρατηθέντων παρανόμως χρημάτων.
(εκτός αν σπεύσει η “κυβέρνηση” να καλύψει την παρανομία με νομικά εφευρήματα…)

 http://www.newscity1.net

Σπέρνουν Μίσος ανάμεσά μας...

Α ρε Έλληνες...δεν καταλάβατε ακόμη ότι όλοι παίζουμε το παιχνίδι τους;
Δεν πήρατε χαμπάρι ότι σπέρνουν την διχόνοια μέσα στον λαό για να εξυπηρετήσουν τα δικά τους συμφέροντα; Το λέει και η Ελληνική παλιά ρήση "διαίρει και βασίλευε".
Αυτό θέλουν να κάνουν.Να διασπάσουν την συνοχή του λαού,για να μπορούν πιο εύκολα να μας βάλουν στο χέρι.
Ξυπνάτε,όσοι τουλάχιστον εδώ μέσα,έχετε αγαθές προθέσεις,γιατί οι περισσότεροι που σχολιάζουν στο blog είναι κατευθυνόμενοι,και.....
έχουν σκοπό να διχάσουν,να παραπληροφορήσουν,και να τρομοκρατήσουν τον κόσμο.Γι αυτό καθε τι που διαβάζετε,ζυγίστε το καλά πριν αντιδράσετε.
Μέσα σε λίγο διάστημα,κατόρθωσαν να μας χωρίσουν σε φατρίες,όπως είναι οι οπαδοί των ομάδων,που εύκολα μπορεί να μαχαιρώσει ο ένας τον άλλο.
Πού είναι οι αγανακτισμένοι της πλατείας Συντάγματος,μετά από εκείνες τις μεγαλειώδεις συγκεντρώσεις; Μπήκαν σε εφαρμογή τα σκοτεινά τους σχέδια και τους διαλύσαν.
Αυτό θα κάνουν και με την Ελλάδα,αν δεν ξεστραβωθούμε λίγο.Κι αυτοί που ύποπτα σχολιάζουν όλη μέρα στα blogs και παίρνουν κανένα "ψίχουλο" που τους πετάνε,αύριο που δεν θα τους χρειάζονται πλέον,αφού θα έχει γίνει η δουλειά τους,θα τους πετάξουν στα αζήτητα.Γιατί η παροιμία λέει.."την προδοσία πολλοί αγάπησαν,τον προδότη όμως κανείς" Ξύπνα Έλληνα πριν να είναι πολύ αργά.
Ολα τα παιχνίδια τους επάνω στην πλάτη σου παίζονται,εκμεταλευόμενοι το Φιλότιμό σου,και την ψυχάρα σου.
Στις 17 Ιουνίου πήγαινε και ψήφισε με το χέρι στην καρδιά,πέρα από κάθε ιδεολογία που είχες έως τώρα,και που δεν σ έβγαλε πουθενά.Ψήφισε αυτούς που νομίζεις ότι νοιάζονται λίγο περισσότερο από τους άλλους για σένα.Κάνε αυτό που πρέπει χωρίς φανατισμούς,χωρίς μίσος και χωρίς να κατηγορείς τον διπλανό σου που ψήφισε κάτι άλλο.Και για εκείνον είσαι κάποιος που ψήφισε κάτι άλλο απ ότι εκείνος.Αρκεί να το κάνατε και οι δύο με σύννεση και λογική.

Νίκος Γ.

1994 χρεος 90 δις. Απο τοτε πληρώσαμε 571 και χρωστάμε 360 ..


Εἶσ' Ἕλληνας; ....Τί προσκυνᾶς;......


Όταν γυρίσω θα τους γαμήσω


Εξασθενές χρώμιο στο νερό του Αλεποχωρίου!!!! Η απάντηση!!!

Σας παραθέτω την επίσημη απάντηση του συλλόγου του Αλεποχωρίου που μας ήρθε μέσω mail..

"Καλησπέρα σας.

Από τον Δεκέμβριο του 2011, υπήρχε κάποιο πρόβλημα με το νερό στα Βίλια (χωρίς να γνωρίζουμε λεπτομέρειες).

Ο πρόεδρος του Συλλόγου μας κος Βασιλειάδης και ο αντιπρόεδρος κος Αποστολίδης είχαν γνώση της κατάστασης στα Βίλια και προληπτικά είχαν προχωρήσει σε δειγματοληπτικό έλεγχο του νερού που προμηθεύει στους κατοίκους του Αλεποχωρίου ο κος Μπάρδης, καθώς είχαν έρθει και σε επικοινωνία με τον ίδιο (Μπάρδη).

Τα αποτελέσματα των ελέγχων έδειξαν ότι το νερό στο Αλεποχώρι δεν είχε επηρεαστεί σε κανένα βαθμό και δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας. Επίσης να σας ενημερώσουμε ότι δεν έχουμε διαθέσιμα (προς το παρόν) τα αποτελέσματα του ελέγχου, μιας και ενημερωθήκαμε για τα αποτελέσματα τηλεφωνικά, αλλά όταν τα παραλαβούμε θα τα αναρτήσουμε στην ιστοσελίδα μας.

Σας ευχαριστούμε που επικοινωνήσατε μαζί μας, ακόμα και αν επρόκειτο για φήμες.

Παραμένουμε στην διάθεση σας για κάθε περαιτέρω πληροφορία.

Φιλικά,
Ε.Σ.Α.Α.

http://www.alepoxori.gr/"

Θα περιμένουμε με αγωνία τα αποτελέσματα γιατί έρχεται το καλοκαίρι και το νερό ΠΡΕΠΕΙ να ειναι πηγή ζωής...

Πως «διάολο» χρεοκοπεί και η κερδοφόρα Ισπανία;



Σε ένα ακόμα άρθρο αναφοράς για το περιοδικό «HOT DOC» πουκυκλοφόρησε στα περίπτερα, ο γνωστός καθηγητής Γιάννης Βαρουφάκης εξαπολύει μύδρους εναντίον της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τη διαχείριση ή μάλλον για την τροφοδότηση της κρίσης μέσω ακατανόητων….

αποφάσεων. Το παράδειγμα της Ισπανίας είναι συγκλονιστικό, πως μια χώρα απολύτως «ισοσκελισμένη και κερδοφόρα», την οδήγησαν οι γελοίες πολιτικές αποφάσεις και οι «αγορές» στο χείλος της καταστροφής…

Του Γιάννη Βαρουφάκη
Καλά εμείς. Έστω ότι είμαστε φοροφυγάδες, διεφθαρμένοι, τεμπέληδες, ελλειμματικοί από την κούνια, Ελληνάρες που απαιτούμε να ζούμε από τον ιδρώτα των λαών που παράγουν. Οι Ισπανοί όμως; Εκείνοι τι φταίνε;

- Η Ισπανία δεν είχε πλεονασματικό προϋπολογισμό λίγο πριν ξεσπάσει η κρίση;

- Η Ισπανία δεν είχε χρέος κατά πολύ χαμηλότερο της Γερμανίας λίγο πριν ξεσπάσει η κρίση;

- Η Ισπανία δεν ήταν εκείνη που πέτυχε να κάνει τους μόνους πλεονασματικούς Ολυμπιακούς Αγώνες της Ιστορίας, αφήνοντας πίσω τους μια Μπαρτσελόνα χάρμα ιδέσθαι;

- Η Ισπανία δεν ήταν εκείνη που, με παράδειγμα τη Ζάρα, απέδειξε ότι η Ευρώπη μπορεί να παράγει προϊόντα υφαντουργίας χωρίς να χρειάζεται να μεταφέρει τις θέσεις εργασίας στην Άπω Ανατολή;

- Η Ισπανία δεν προσέφερε στη Volkswagen τα πιο επικερδή εργοστάσιά της στην Ευρώπη (εκείνα της Seat);

ΜΟΣΧΑ:ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΔΥΟ ΡΩΣΟΙ ΠΟΥ ΕΨΑΧΝΑΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ ΤΟΥ ΑΚΗ



Συγκλονιστικές είναι οι αποκαλύψεις, σχετικά με τις σκοτεινές διαδρομές των μιζών που κατέληξαν στον Άκη Τσοχατζόπουλο, για τα ρωσικά οπλικά συστήματα TOR-M1.

Τα επιλήψιμα στοιχεία γύρω από την υπόθεση των αντισταθμιστικών ωφελημάτων (Α/Ω) που κατευθύνονταν προς την Ελλάδα, αξίας...


73 εκατ. δολαρίων, κίνησαν την περιέργεια του Βλαντιμίρ Πούτιν, ο οποίος και ζήτησε από Ρώσους αξιωματούχους να εντοπίσουν τα ίχνη των χαμένων χρημάτων. Λίγο μετά, ο επικεφαλής της έρευνας, δολοφονήθηκε.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Πρώτο Θέμα, στις 29.2.1999 ο τότε γενικός διευθυντής Εξοπλισμών Γιάννης Σμπώκος και ο Ι. Βορόμπιεφ, πρόεδρος του ρωσικού ομίλου Almaz-Antey, υπογράφουν τη σύμβαση για την προμήθεια των οπλικών συστημάτων TOR-M1.

Από τότε και μέχρι τις αρχές του 2002 η παράδοση των συστημάτων γινόταν κανονικά, κανείς όμως δεν ενδιαφέρθηκε για την τύχη των αντισταθμιστικών ωφελημάτων (Α/Ω), αξίας 73 εκατ. δολαρίων.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΥΜΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΟΛΕΤΗΡΑ ΤΖΕΦΡΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ Ο "ΝΕΟΣΩΤΗΡΑΣ" ΤΖΗΜΕΡΟΣ ΤΗΣ "ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ"!

Και...γλείφτης της Μέρκελ ο "μη πολιτικός" που συνεργάζεται με τον Μάνο!


Αυτοί θα μας...σώσουν;
Πώς εμφανίστηκε στην πολιτική σκηνή ο Θάνος Τζήμερος και το τηλεκόμμα του με τον πιασάρικο τίτλο "Δημιουργία Ξανά"; Είναι κάτι που αναρωτιούνται πολλοί, ιδιαίτερα με την συνεχή και σκανδαλώδη προβολή του από τα Μμε, συγκεκριμένων (μνημονιακών) συμφερόντων μάλιστα!

Ίσως θα γνωρίζετε ότι η πρώτη "εμφάνισή" του έγινε με μια ΑΚΡΩΣ ΔΩΣΙΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ επιστολή του στη Μέρκελ, όπου καθυβρίζει τους Έλληνες με "επιχειρήματα" Πάγκαλου (είναι τεμπέληδες, χαραμοφάηδες κλπ), γράφοντας προς το τέλος το απίστευτο:

559 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΩΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ, ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ ΜΙΑ ΝΕΑ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ

Προσοχή λοιπόν, σε όλους τους ολετήρες, φανερούς και κρυφούς, θρασείς και προβατόσχημους λύκους, που ετοιμάζονται να αλώσουν ξανά την Πατρίδα μας...

Οφείλουμε να είμαστε σε εγρήγορση, γιατί οι καιροί είναι πονηροί: Τότε, οι λιγοστοί υπερασπιστές της Βασιλεύουσας είχαν ν' αντιμετωπίσουν ορδές βαρβάρων από τα βάθη της Ασίας.

Σήμερα, χτυπάνε τα "τείχη" της Ελλάδας όχι με κανόνια, αλλά με Μνημόνια, εκβιασμούς, ψευτοδιλήμματα.

Στη θέση του αλλοδαπού Μωάμεθ βρίσκονται "συνέλληνες" προδότες πολιτικάντηδες και τυχάρπαστοι ξεφτιλοπατριώτες...

Θα βρεθεί άραγε ένας νέος Παλαιολόγος να τους πει αυτά που λένε διαχρονικά οι Έλληνες στους εχθρούς τους;

«Τὸ δὲ τὴν πόλιν σοὶ δοῦναι οὔτ' ἐμὸν ἐστίν οὔτ' ἄλλου τῶν κατοικούντων ἐν ταύτῃ• κοινῇ γὰρ γνώμῃ πάντες αὐτοπροαιρέτως άποθανοῦμεν καὶ οὐ φεισόμεθα τῆς ζωῆς ἡμῶν.»
ΑΥΤΟΠΡΟΑΙΡΕΤΑ κύριοι...ξέρετε τι σημαίνει; Χωρίς να σε πιέζουν οι "αγορές", χωρίς να περιμένεις να νοιαστείς για τη χώρα επειδή σου έκοψαν το μισθό ή τη σύνταξη...

Αυτοπροαιρέτως, ανιδιοτελώς, μαχητικά και ελληνικά!
http://hellas-orthodoxy.blogspot.com/

Παρασκευή 25 Μαΐου 2012

Το "κρυμμένο" προσωπείο του Τσίπρα


Να ξεπουλήσει την Ελλάδα ονειρεύεται ο ΣΥΡΙΖΑ;

Έτοιμος να υπογράψει με τα δύο χέρια την αναγνώριση των Σκοπίων ως "Μακεδονία" αλλά και να αναθεωρήσει τη συνθήκη της Λωζάνης, που κάνει λόγο για Έλληνες μουσουλμανικού θρησκεύματος, στη Θράκη, αναγνωρίζοντας (!) "Τουρκική μειόνοτητα"! Πιστεύετε ότι τα παραπάνω αποτελούν εφευρήματα της φαντασίας μας; Δείτε, λοιπόν, στο planet-greece όλα όσα ο ΣΥΡΙΖΑ, μέσα από επίσημες ανακοινώσεις του λέει....




Πάμε, λοιπόν, να δούμε για αρχή τι γράφει ο ΣΥΡΙΖΑ Υμηττού για το θέμα της Μακεδονίας:


Όχι μόνο επιδιώκουν την αναγνώριση των Σκοπίων ως Μακεδονία, αλλά θέλουν να βγούμε εντελώς από το ΝΑΤΟ! Να σας θυμίσουμε ότι τα Σκόπια δεν μπήκαν στο ΝΑΤΟ εξαιτίας του ελληνικού βέτο για το θέμα της ονομασίας!

ΓΡΑΜΜΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΠΟΥΛΙΑ. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ. ΑΞΙΖΕΙ


Λίτσα Μεσσαριτακη

 Προς τον κ. Παπούλια: Είστε πρόεδρος της Δημοκρατίας;

 Αν είχα τη δύναμη θα προτιμούσα ως πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας όχι εσάς αλλά τον Ισλανδό πρόεδρο, τον Όλαφουρ Ράγκναρ Γκρίμσον. Μπορεί να καυχιόμαστε ότι εμείς γεννήσαμε τη δημοκρατία, αλλά πάει καιρός πια που δεν έχουμε συγγένεια μαζί της.
 Όταν το ισλανδικό Κοινοβούλιο ενέκρινε κάποιο νόμο παρόμοιο με το Μνημόνιο 1 και στάλθηκε για επικύρωση στον πρόεδρο της δημοκρατίας, αυτός ενεργοποίησε το μόνο...δικαίωμα που είχε, όπως κι εσείς: δεν το υπέγραψε και κάλεσε το λαό σε δημοψήφισμα.

 Ήταν η πρώτη φορά που έγινε δημοψήφισμα στη χώρα αυτή. Η εξήγηση ήταν σαφής: «Δε μπορώ εγώ ή οι λίγοι βουλευτές που ψήφισαν αυτό το νόμο να αναλάβω την ευθύνη να επικυρώσω ένα νόμο που θα επηρεάσει τη ζωή κάθε πολίτη της χώρας μου. Σε ένα τόσο σοβαρό θέμα μόνο ο λαός μπορεί να αποφασίσει».
 Το δημοψήφισμα έγινε και ο λαός απέρριψε το νόμο. Δεν είχε άδικο: τρεις τράπεζες είχαν δανειστεί 80 δις ευρώ, ήτοι το δεκαπλάσιο από το Ακαθάριστο Εθνικό Εισόδημα της χώρας, είχαν χρεοκοπήσει και τώρα ζητούσαν από το λαό να πληρώσει τους δανειστές σε διάφορες χώρες.

ΞΑΝΑΧΤΥΠΗΣΕ Ο ΜΑΥΡΟΣ... ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΠΑΣΤΑΡΔΕΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ, ΔΗΛΩΣΕ Ο ΟΥΓΚΑΝΤΕΖΟΣ ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΜΟΥΑΓΚΙΕ!



ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΕΡΕΥΝΑ ΓΕΝΕΤΙΣΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΣΤΡΑΒΩΘΕΙΣ! 


Ο Αφρικανικής καταγωγής πρωταγωνιστής της δημοφιλούς σειράς του MEGA «Κλεμμένα Όνειρα», Στέφανος Μουαγκιέ, μίλησε στο Πρωινό mou για πολλά διαφορετικά πράγματα. Αυτό όμως που έμεινε ήταν η γνώμη του για τα μέλη της Χρυσής Αυγής.

«Όταν είναι κάποιος πνευματικά ασθενής, δηλαδή τελεί τις πνευματικές του λειτουργίες στερημένα, δεν κακιώνω με αυτόν. Άρα, όλους αυτούς εγώ τους έχω στη λίστα μου ότι είναι πνευματικά άρρωστοι! Δεν γίνεται ένας άνθρωπος 24 ώρες το 24ωρο να έχει μένος».

Αυτή ήταν η δήλωση του ανερχόμενου ηθοποιού (επίσης δημοσιογράφου και ραδιοφωνικού παραγωγού) Στέφανου Μουαγκιέ που συζητήθηκε όσο καμία άλλη.

Ενώ στο τέλος της συνέντευξης, ο -γεννημένος στο Βύρωνα με καταγωγή από την Ουγκάντα- ηθοποιός επίσης αναρωτήθηκε «Ποιος μπορεί να απαντήσει πως οι σημερινοί Έλληνες δεν είναι μπασταρδεμένοι με τους Τούρκους;» iefimerida.gr

 http://www.stoxos.gr

ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ..ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΝΑ ΜΕ ΚΑΝΕΤΕ ΡΟΜΠΑ!!!!


Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

Κεραυνοί του Αμβρόσιου Καλαβρύτων κατά της ψευτοδημοκρατίας

Ο απροσκύνητος Μητροπολίτης κατήγγειλε τον αποκλεισμό της Χρυσής Αυγής από το Προεδρικό Μέγαρο και τον κομπλεξισμό του Μίμη Ανδρουλάκη.
Ο ρόλος της Ελληνορθόδοξης εκκλησίας είναι εθνικός και πράττει προς την σωστή κατεύθυνση, όταν δεν ασπάζεται πολιτικές θέσεις. Ο λαός, ο κλήρος και οι Ιεράρχες του όμως έχουν θέση μες στην ελληνική κοινωνία και οφείλουν να έχουν άποψη για όσα συμβαίνουν γύρω μας. Πρωτοστάτης σε αυτόν τον εθνικό αγώνα ήταν ο Μακαριστός Χριστόδουλος, η φωνή του οποίου σήμερα μας λείπει. Ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων κι Αιγιαλείας Αμβρόσιος πήρε πρόσφατα θέση για τις πολιτικές εξελίξεις στον τόπο μας με επιστολή που τιτλοφορείται: "Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ; ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΡΡΩΣΤΗ!"
Παραθέτουμε απόσπασμα της εν λόγω επιστολής: "...Οργή μας προκάλεσε η στάση του Βουλευτή κ. Μίμη Ανδρουλάκη, ο οποίος σήμερα, 17 Μαΐου 2012, αρνήθηκε να λάβει  μέρος στην ορκωμοσία της Βουλής, επειδή στην Αίθουσα του Κοινοβουλίου παρίσταντο οι Βουλευτές της Χρυσής Αυγής.
Όπως επίσης μεγάλη θλίψη μας γέμισε η παράλειψη του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Κάρολου Παπούλια νά συμπεριλάβει στη Σύσκεψη των Πολιτικών Αρχηγών τον εκπρόσωπό της κ. Νίκο Μιχαλολιάκο.

«Κακόμοιροι οικονομικοί μετανάστες» είχαν ρημάξει τα καλώδια του ΟΣΕ

1 εκατομμύριο ευρώ η ζημιά – Πληρώστε «κορόιδα»!
Συνεχίζεται καθημερινώς και αδιαλείπτως η εγκληματική συμπεριφορά των «κακόμοιρων οικονομικών μεταναστών», που έχουν καταλάβει την πατρίδα μας. Σπείρα, λοιπόν, αποτελούμενη από εννέα Πακιστανούς, που είχε ρημάξει στην κυριολεξία τα υπόγεια καλώδια του ΟΣΕ, εξαρθρώθηκε από την αστυνομία στην Βοιωτία.
Οι πέντε συνελήφθησαν, ηλικίας 21,23, 24, 26 και 32 ετών αντιστοίχως (όλοι λαθρομετανάστες), ενώ αναζητούνται οι άλλοι τέσσερις. Τους τελευταίους μήνες, τα μέλη της σπείρας είχαν αφαιρέσει συνολικά 6 χιλιόμετρα καλωδίων (για να αφαιρέσουν τον χαλκό που περιείχαν), αξίας περίπου ενός εκατομμυρίου ευρώ!!! Τα οποία, εν καιρώ μεγάλης οικονομικής κρίσης, ασφαλώς θα τα πληρώσουμε –μέσω της φορολογίας- εμείς οι… ιθαγενείς! Να τονίσουμε, επίσης, ότι με τις κλοπές των υπογείων καλωδίων κινδύνευσε σοβαρά η ασφάλεια των επιβατών των τραίνων που διέρχονταν από τα συγκεκριμένα σημεία. Αλλά, τι σημασία έχει –για το πασοκο-νεοδημοκρατικό κράτος που τους έχει μαζέψει εδώ- η ζωή των Ελλήνων, μπροστά στην επιβίωση των «κακόμοιρων οικονομικών μεταναστών»;

 http://www.xryshaygh.com

Κάποιοι προστατεύουν τους μεγαλοοφειλέτες; Λιμνάζουν σε ανύπαρκτη επιτροπή πρόστιμα 2,3 δις!

Σύμφωνα με την Καθημερινή, πάνω από 2 δις ευρώ από καταλογισμούς προστίμων παραμένουν ανείσπρακτα γιατί δεν λειτουργεί μια επιτροπή!

Η επιτροπή αυτή αποφασίστηκε πριν από 10 μήνες. Ονομάζεται Επιτροπή Διοικητικής Επίλυσης Φορολογικων Διαφορών και σκοπός της είναι να επιλύονται εξωδικαστικά μεγάλες υποθέσεις φοροδιαφυγής, προκειμένου να μην χρονοτριβούν στα διοικητικά δικαστηρια.

Το παράδοξο είναι ότι αυτή η επιτροπή δεν λειτούργησε ποτέ αλλά δεκάδες έχουν προσφύγει σε αυτήν!

Γιατί δεν λειτούργησε; Σύμφωνα με την Καθημερινή, στην επιτροπή προβλέπονταν και οι θέσεις 2 δικαστικών αλλά με μια μικρή λεπτομέρεια. Ηταν άμισθες. Οπότε δεν υπήρξε προθυμία συμμετοχής.

Η Επιτροπή αυτή, αν λειτουργούσε, θα ασχολούνταν με υποθέσεις χρεών από 300.000 ευρώ και άνω. Οπως γράφει η εφημερίδα, μεταξύ εκείνων στους οποίους έχουν καταλογιθεί πρόστιμα, ούτε πληρώνουν, ούτε ρυθμίζουν γιατί πολύ απλά γνωρίζουν ότι η επιτροπή ΔΕΝ λειτουργεί!

Ανάμεσά τους και ένας από τους μεγαλύτερους επιχειρηματίες της χώρας με ποσό 30 εκατομμυρίων ευρώ που έχει καταλογισθεί από ΔΟΥ της Αττικής.

Κατά τα άλλα όσοι δεν εξοφλήσουν τα χρέη τους στο Δημόσιο έως 3.000 ευρώ να γνωρίζουν ότι τους περιμένουν κατασχέσεις μισθών, ενοικίων ακόμα και ακινήτων.

Τα συμπεράσματα δικά σας....

Παρασκευή 18 Μαΐου 2012

Η “αξιοποίηση” της περιουσίας του δημοσίου από την τρόϊκα ΠαΣοΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ ή αλλιώς “αγαπούλα, πούλα (δώστα τζάμπα τα πάντα όλα)”

Με το ΦΕΚ 1363 της 26ης Απριλίου 2012 (λίγο πριν τις εκλογές), “μεταβιβάζονται και περιέρχονται χωρίς αντάλλαγμα στην ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία “Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου Α.Ε.” κατά πλήρη κυριότητα, οι ακόλουθες κινητές αξίες εταιριών (σσ. εννοεί μετοχές), μαζί με τα σχετικά δικαιώματα ψήφου, οι οποίες ανήκουν στην κυριότητα του...
Δημοσίου και περιλαμβάνονται στο Πρόγραμμα Αποκρατικοποιήσεων του Μεσοπρόθεσμου Πλαισίου Δημοσιονομικής Στρατηγικής 2012 – 2015 (σσ. αυτό που ψήφισαν όλα μαζί τα τρία συνεταιράκια ΠαΣοΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ σώζοντάς μας για πολλοστή φορά, αν θυμάστε)”.
Τι μεταβιβάζεται (ο κατάλογος βρίσκεται στην σελίδα 12 του .pdf, πάρτε πρώτα κάνα υπογλώσσιο ή το χάπι πιέσεως καλού κακού);

  • 51% απο τον ΟΛΠ (ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΛΙΜΕΝΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ Α.Ε)
  • 51% του ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΛΙΜΕΝΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Α.Ε.
  • 65 % της ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΕΡΙΟΥ Α.Ε.
  • 34 % της ΕΤΑΙΡΙΑ ΥΔΡΕΥΣΕΩΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΗΣ Α.Ε
  • 34 % της ΕΤΑΙΡΙΑ ΥΔΡΕΥΣΕΩΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Α.Ε.
  • 13,697% του ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε
  • 81% της ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΟΧΗΜΑΤΩΝ Α.Ε.
  • 25% της ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ Α.Ε.
  • 17% της ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ Α.Ε.
  • 34% του ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Τ.Ε.
  • 92% της ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε.
  • 100% του ΕΛΛΗΝΙΚΟ Α.Ε.
  • και τέλος 55% της ΓΕΝΙΚΗ ΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑΛΛΟΥΡΓΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΙΑ ΛΑΡΚΟ Α.Ε.
Ποιοι υπογράφουν; Οι κάτωθι σωτήρες-υπουργοί

Είσαι Έλληνας δές το και μην το ξεχνάς ...Ποτέ !

ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΞΕΚΑΝΟΥΝ.

  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ Για όσους δεν γνωρίζουν τι θα πει Έλληνας και Ελλάδα που “τάχα” πάει για φούντο….

1. Είμαστε μια χώρα που ελέγχει μια χερσαία και θαλάσσια έκταση όση είναι η Γερμανία και η Αυστρία μαζί (450.000 τετρ. χιλιόμετρα), αφού εκτεινόμαστε από την Αδριατική ως τις ακτές του Λιβάνου (περιλαμβανομένης της Κύπρου μας) και από το τριεθνές στον Έβρο ως ανοιχτά της Λιβύης. Θέλεις ΔΥO ώρες ταξίδι με το αεροπλάνο για να πας από το πιο δυτικό (Κέρκυρα) στο πιο ανατολικό άκρο του Ελλαδικού χώρου (Λάρνακα).
Σαν να πετάς δηλαδή από τις Βρυξέλλες προς τη Μασσαλία.
2. Στον κόσμο ζουν συνολικά 17.000.000 Ελλαδίτες, Κύπριοι,
Βορειοηπειρώτες, Κωνσταντινουπολίτες, Ίμβριοι, Τενέδιοι κλπ.
3. Είμαστε 2οι στον κόσμο σε καταθέσεις στην Ελβετία.
4. Δεχόμαστε 16.000.000 τουρίστες τον χρόνο και διαθέτουμε μια
σημαντική τουριστική βιομηχανία.
5. Έχουμε τρία πολύ μεγάλα ναυπηγεία που κατασκευάζουν κάθε  είδος πλοίου .
6. Έχουμε βιομηχανίες αμαξωμάτων που κατασκευάζουν  βαρέα φορτηγά, λεωφορεία, τρόλεϊ, βαγόνια τραίνων, επικαθήμενα, μπετονιέρες, βυτία κλπ.

ΔΕΝ ΣΗΚΩΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ!

Καθιστοί παρέμειναν οι 21 βουλευτές της Χρυσής Αυγής κατά την ώρα της ανάγνωσης του Κορανίου και της ορκωμοσίας των τριών μουσουλμάνων ευρωβουλευτών σήμερα στην Βουλή. Παρά το γεγονός ότι ο Β. Πολύδωρας ζήτησε από τους βουλευτές να σηκωθούν όρθιοι οι βουλευτές αρνήθηκαν.

Αργότερα σε δηλώσεις τους στους δημοσιογράφους τόνιζαν ότι "Η Ελλάδα είναι μια χώρα χριστιανική και ορθόδοξη. Δεν καταλαβαίνουμε γιατί έπρεπε να σηκωθούμε για κάτι που δεν πιστεύουμε. Στις μουσουλμανικές χώρες, αν δηλώσεις χριστιανός και τους ζητήσεις να σηκωθούν όρθιοι στο Ευαγγέλιο. σε σκοτώνουν".
ΜΙΚΡΟ ΣΧΟΛΙΟ: Σεβόμαστε κάθε θρησκεία, ακόμα κι όσες έσφαξαν εκατομμύρια Έλληνες Χριστιανούς στο διάβα των αιώνων. Όμως, από τη στιγμή που οι συγκεκριμένοι μουσουλμάνοι βουλευτές δεν διαχωρίζουν τη θέση τους από το εγκάθετο τουρκικό προξενείο και τις πρακτορίστικες τακτικές των γειτόνων στην Θράκη, πολύ καλά έκαναν οι βουλευτές της Χ.Α και δεν σηκώθηκαν κατά τη διάρκεια της ορκωμοσίας τους!
Όσοι "προοδευτικοί" - που ενοχλούνται από την ορκωμοσία στο Ευαγγέλιο, αλλά όχι στο Κοράνι! - μιλήσουν για "ακρότητες", "έλλειψη σεβασμού" κλπ, ας δοκιμάσουν όχι να δηλώσουν Χριστιανοί, αλλά έστω να κυκλοφορήσουν με σταυρουδάκι στις ισλαμικές χώρες!
Κι αν επιστρέψουν ζωντανοί, τα ξαναλέμε...! 
 
 http://hellas-orthodoxy.blogspot.com/

ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΑΝ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ, Η ΠΑΠΑΡΗΓΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΟΡΚΙΣΤΗΚΑΝ!

Επειδή κάποιοι αναμασάνε πως "είναι δικαίωμά τους να μην σηκώνουν το χέρι τους και να μην ορκίζονται κατά τη διάρκεια της ορκωμοσίας" (τότε γιατί λέγεται έτσι, ρε "φωστήρες;), ας δούμε τι ακριβώς προβλέπει το Σύνταγμα για την περίπτωση:

Ἄρθρο 59 τοῦ Συντάγματος:
1. Οἱ βουλευτές πρίν ἀναλάβουν τά καθήκοντά τους δίνουν στό Βουλευτήριο καί σέ δημόσια συνεδρίαση τόν ἀκόλουθο ὅρκο:
"Ὁρκίζομαι στό ὄνομα τῆς Ἁγίας καί Ὁμοούσιας καί Ἀδιαίρετης Τριάδας νά εἶμαι πιστός στήν Πατρίδα καί τό δημοκρατικό πολίτευμα, νά ὑπακούω στό Σύνταγμα καί τούς νόμους καί νά ἐκπληρώνω εὐσυνείδητα τά καθήκοντά μου".
Οἱ βουλευτές, λοιπόν, τοῦ ΣΥΡΙΖΑ (μέ ἐξαίρεση τόν Γλέζο πού ὕψωσε τό χέρι του) δηλώνουν μή συμμετέχοντας στην Ορκωμοσία πως:....

- ΔΕΝ θά εἶναι ΠΙΣΤΟΙ στή πατρίδα καί τό δημοκρατικό πολίτευμα
- ΔΕΝ θά ὑπακούουν στό Σύνταγμα καί τούς νόμους
- ΔΕΝ θά ἐκπληρώνουν εὐσυνείδητα τά καθήκοντά τους
Αυτά, για ορισμένους "δημοκράταρους" που τάχα...κόπτονται για το Σύνταγμα, αλλά στην πραγματικότητα το έχουν κάνει κουρελόχαρτο με τις πράξεις τους!
 
 http://hellas-orthodoxy.blogspot.com/

Πέμπτη 17 Μαΐου 2012

ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΜΑΖΙ!

Για ποια εθνική κυριαρχία μιλά ο κ. Τσίπρας;  
Γράφει ο Κωνσταντίνος Χολέβας, Πολιτικός Επιστήμων
Ακούω τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αλέξη Τσίπρα να διακηρύσσει ότι θα καταγγείλει το Μνημόνιο για να ξαναβρούμε την Εθνική Κυριαρχία μας. Φυσικά τα λόγια είναι ωραία, αλλά στην πράξη προκύπτουν σοβαρά ερωτήματα. Για τις οικονομικές συνέπειες της καταγγελίας των 2 Μνημονίων άλλοι είναι αρμοδιότεροι εμού, αν και ο ίδιος ο κ. Τσίπρας χρησιμοποιεί μετριοπαθέστερη γλώσσα μιλώντας στις επιστολές του απλώς για επανεξέταση..
Προσωπικά έχω μία μεγάλη απορία: Τί ακριβώς εννοεί ο κ. Τσίπρας και οι ομοϊδεάτες του όταν μιλούν για Εθνική Κυριαρχία; Και η απορία μου αναλύεται στα εξής επιμέρους ερωτήματα:
 

Τρίτη 15 Μαΐου 2012

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΟ...!!! ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΦΤΑΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΙΠΕ Ο ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΥΒΕΛΗ!



ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΕΠΙΣΗΜΟ ΤΡΟΠΟ ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟ ΣΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΙΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, Ο ΚΑΡΟΛΟΣ ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ ΑΠΑΝΤΟΥΣΕ ΣΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΕΙ Η ΧΩΡΑ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ... ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ , ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΝΩΤΑΤΟΥ ΘΕΣΜΟΥ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΡΑΓΙΚΗ ΣΗΜΑΣΙΑ...


ΦΩΤΗΣ ΚΟΥΒΕΛΗΣ (Πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς): Κύριε Πρόεδρε, εκτιμώ ότι μία κυβέρνηση που δεν θα έχει τη στήριξη και την ενεργή συμμετοχή του ΣΥΡΙΖΑ, με δεδομένο ότι κατετάγη δεύτερο κόμμα, δεν θα παρέχει τη δυνατότητα ουσιαστικής βιωσιμότητας αυτής της κυβέρνησης. Σας το λέω με πόνο ψυχής, πολιτικής ψυχής, γιατί για εμένα εκείνο το οποίο προέχει είναι να υπηρετήσουμε το συμφέρον της χώρας και της κοινωνίας και όχι την οποιαδήποτε μικροκομματική σκοπιμότητα ή την οποιαδήποτε εκλογική αναμονή, αναμονή εκλογικού αποτελέσματος ακριβέστερα. Εκτιμώ ότι μία τέτοια κυβέρνηση δεν θα μπορεί να σταθεί επί της ουσίας, γιατί δεν θα έχει και κοινοβουλευτική και λαϊκή στήριξη.

ΚΑΡΟΛΟΣ ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ (Πρόεδρος της Δημοκρατίας): Δεδομένης της άρνησης του ΣΥΡΙΖΑ, πηγαίνουμε για εκλογές, λέτε; Εάν προφθάσουμε να πάμε σε εκλογές.

ΕΝΟΧΗ ΣΙΩΠΗ: ΤΑ 18 ΔΙΣ ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΕ 4 ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ!

Κανείς δεν αναφέρεται στην πραγματική αιτία της πίεσης για την δημιουργία (οποιασδήποτε) κυβέρνησης, με οποιαδήποτε χαρακτηριστικά, που δεν είναι άλλη από την εκταμίευση του ποσού των 18 δις Ευρώ για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών.



Και όμως, υπάρχει κάτι ακόμα πιο προκλητικό στην όλη υπόθεση: Το ποσό αυτό πηγαίνει σε 4 ιδιωτικές τράπεζες, την ίδια στιγμή που η Αγροτική τράπεζα και το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο βλέπουν τα αποτελέσματα τους να κατακρημνίζονται! Και όμως, η κυβέρνηση Παπαδήμου πιέζει για την εκταμίευση του ποσού ώστε να στηριχθούν οι ιδιωτικές τράπεζες χωρίς καμμία ευθύνη των.....
διοικήσεων τους! Που; Σε μία κοινωνία όπου τίμιοι επαγγελματίες, μικροί και μεσαίοι επιχειρηματίες, έχουν οδηγηθεί στην φυλακή και στην αγχόνη χωρίς να έχουν κλέψει ούτε Ευρώ. Όμως οι ίδιες οι τράπεζες με την άθλια, αντιπαραγωγική πολιτική τους τους στραγγάλισε την ίδια στιγμή που έδινε αφειδώς δάνεια στην κόρη του κ. Τσοχατζόπουλου (χωρίς να ενημερώσει τις αρχές), μοίραζε διαφήμιση και δάνεια στα ζημιογόνα ΜΜΕ, στα κόμματα και βέβαια, στην “πράσινη ανάπτυξη”.

Αυτοί οι άνθρωποι λοιπόν που κρατούν δέσμια και τα εκδοτικά συγκροτήματα λόγω του ότι η αγορά έχει καταστραφεί και το μόνο έσοδο τους προέρχεται από τις τράπεζες, έχουν το θράσος να απαιτούν χρήμα διατηρώντας αλώβητα τα οφίτσια τους.

Εμφιαλωμένο νερό με εξασθενές χρώμιο! Ποιές εταιρείες μας το ... προσφέρουν!

Αυτά είναι τα ονόματα των εμφιαλωμένων νερών με εξασθενές χρώμιο

Στη δημοσιότητα έδωσαν οι Οικολόγοι Πράσινοι, τα ονόματα των εταιρειών εμφιαλωμένων νερών στα οποία, σύμφωνα με μετρήσεις που έκαναν με δική τους πρωτοβουλία εντοπίστηκαν υψηλές συγκεντρώσεις του άκρως τοξικού εξασθενούς χρωμίου.
Σύμφωνα με ανακοίνωση την οποία εξέδωσαν, οι Οικολόγοι Πράσινοι αναφέρουν πως γνωστοποιούν τα ονόματα των εταιρειών γιατί αν και τα στοιχεία βρίσκονται από τις 23 Δεκεμβρίου στη διάθεση του υπουργού Υγείας Ανδρέα Λοβέρδου δεν ασχολήθηκε, όπως λένε, με το θέμα.

«Τη στιγμή, όπου η Πολιτεία δεν αναλαμβάνει τις υποχρεώσεις που της αναλογούν, εμείς δεν μπορούμε να κρατήσουμε μυστικά τα αποτελέσματα των δικών μας, έστω μη εξαντλητικών, ερευνών», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση.

Η εξέταση ανατέθηκε σε ιδιωτικό εργαστήριο όπου πραγματοποιήθηκε ανάλυση σε 9 εμφιαλωμένα νερά. Τα αποτελέσματα έδειξαν ότι πρόβλημα εντοπίστηκε στο εμφιαλωμένο νερό 3 εταιρειών. Σε μια μάλιστα περίπτωση η συγκέντρωση εξασθενούς χρωμίου ήταν 22ppb, δηλαδή χίλιες φορές υψηλότερη από το στόχο ασφαλείας της ανθρώπινης υγείας (0,02 ppb) που έθεσε τον Ιούλιο η Υπηρεσία Περιβαλλοντικής Προστασίας στην Καλιφόρνια και δέκα φορές υψηλότερη από το όριο των 2ppb που έθεσε η πρόσφατη δικαστική απόφαση του Πρωτοδικείου Χαλκίδας αποκλειστικά και μόνον όμως για τον πρώην Δήμο Μεσσαπίας.

ΕΞΑΣΘΕΝΕΣ ΧΡΩΜΙΟ ΣΤΟ ΝΕΡΟ ΤΟΥ ΑΛΕΠΟΧΩΡΙΟΥ!!! ΣΥΝΕΧΕΙΑ..

Παραθέτω μια απάντηση,κρατούμε όμως κάποια επιφύλαξη γιατί ειναι ανυπόγραφη και χωρίς στοιχεία μετρήσεων...

"ΚΑΤΑΡΧΑΣ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΕΙΝΑΙ Π Ο Σ Ι Μ Ο ΓΙΑΤΙ Η ΑΘΡΟΙΣΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΟΡΙΟ 0,50 !!
ΕΜΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΛΕΝΕ , ΟΤΙ ΠΙΝΟΥΜΕ ΕΜΦΙΑΛΟΜΕΝΟ  ΚΑΙ Ε Α Ν ΘΕΛΟΥΝ , ΝΑ ΠΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ!!

 Ο ΑΣΩΠΟΣ ΠΟΤΑΜΟΣ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΙΘΑΙΡΩΝΑ . ΑΥΤΟΣ ΠΟΤΙΖΕΙ ΟΛΗ ΤΗ ΒΟΙΩΤΙΑ , ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΠΡΟΑΣΤΕΙΑ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ. ΜΕΤΑ ΤΟ ΔΗΛΕΣΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ       Τ Ε Λ Ε Ι Τ Σ Ε Σ . ΓΙΑΤΙ???
Σε ολοένα περισσότερες γεωτρήσεις σε Βοιωτία και Αττική εντοπίζεται εξασθενές χρώμιο, το οποίο περνάει στο πόσιμο νερό. Oινόφυτα, Μαυροσουβάλα, Ωρωπός, Χαλκούτσι, Φάρος Αυλίδας, Θήβα, Τανάγρα, Αυλώνα, Δήλεσι...
ΝΑ ΣΟΥ ΥΠΕΝΘΥΜΗΣΩ ΟΤΙ ΤΟ ΑΣΘΕΝΕΣ ΧΡΩΜΙΟ , ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΝ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΑΛΕΠΟΧΩΡΙΟΥ , ΣΕ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ(ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΤΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ) ΚΥΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ  0,29-0,33 Cr (VI) . ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΓΙΑ ΜΟΝΟ ΤΟ ΕΞΑΣΘ.ΧΡΩΜΙΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ , ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΟΡΙΑ!!
ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΣΟΥ ΘΥΜΙΖΩ , ΤΟ ΟΡΙΟ ΣΤΗΝ ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΕΙΝΑΙ 0,02!!!! ΕΝΩ ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΟΣ 2,00!!! ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΟΣ ΕΙΝΑΙ 100 ΦΟΡΕΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ!! ΤΗΣ ΜΕΝ ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΜΟ , ΤΗΣ ΔΕ ΧΑΛΚΙΔΟΣ ΟΧΙ !!
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΚΑΤ ΕΜΕΝΑ , ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΕΤΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΣΙΜΟ , ΕΝΩ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ!! ΔΗΛΑΔΗ ΣΟΥ ΛΕΩ   Ο Χ Ι   ΑΛΛΟ ΑΛΕΠΟΧΩΡΙ ΜΕΧΡΙ ΝΕΩΤΕΡΑΣ!! ΤΗΝ ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 18/5 Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΧΕΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ , ΓΙΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ . ΘΑ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ."

Αναμονή λοιπόν μέχρι το σαββατοκύριακο....

ΣΟΚ: Τι είναι η ανάσα του Διαβόλου «devil’s breath»;

Eίναι τόσο δυνατό που μπορεί να καταργήσει την... ελεύθερη ανθρώπινη βούληση, ενώ μπορεί να διαγράψει τη μνήμη των «θυμάτων» του. Το ναρκωτικό αυτό, γνωστό ως «devil’s breath», κυκλοφορεί ελεύθερο στους δρόμους της Κολομβίας. Και φέρει δικαίως τον τίτλο του πιο επικίνδυνου ναρκωτικού που έχει ανακαλυφθεί ως σήμερα.
Προερχόμενη από το δέντρο Borrachero που συναντάται συχνά στη Νότια Αμερική, η ουσία Scopolamine έχει γίνει ευρέως γνωστή και ως  «devil’s breath», «η ανάσα του Διαβόλου». Μη σε ξεγελά η ομορφιά των λευκών και κίτρινων ανθών του.

Οι δυνάμεις αυτής της απαγορευμένης ναρκωτικής ουσίας μοιάζουν υπερφυσικές. Σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής dailymail, όταν κάποιος βρεθεί υπό την επήρεια της εν λόγω ουσίας πέφτει είτε θύμα βιασμού, είτε κλοπής, ακόμη και αφαίρεσης οργάνων. Τουλάχιστον αυτό αναφέρουν οι αστικοί μύθοι που κυκλοφορούν στους δρόμους της Κολομβίας.
Το ταξίδι του βρετανού δημοσιογράφου Ryan Duffy για το αμερικανικό Vice μέχρι την Κολομβία ήταν αρκετό ώστε να αποκαλύψει όλη την αλήθεια για το ναρκωτικό.
Eνώ αρχικά είχε συμφωνήσει να το δοκιμάσει για να γράψει μετά την εμπειρία του, οι τρομακτικές ιστορίες που άκουσε τον έκαναν να αλλάξει γνώμη. Αυτό που έκανε όμως ήταν να συναντήσει μερικούς από τους διακινητές του αλλά και κάποια από τα «θύματά» του.

ΝΑ ΠΡΟΣΦΥΓΕΙ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ, ΑΦΟΥ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΣΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΕΣΤΕΙΛΕ ΕΚΕΙΝΟΣ ΣΤΟΝ ΠΑΠΟΥΛΙΑ!

Ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα, Πάνο...Αφού όπως λες, τα επίμαχα έγγραφα "δεν τα στείλαμε από τους Ανεξάρητους Έλληνες", ΖΗΤΑ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ, άρση τηλεφωνικών απορρήτων κλπ, προκειμένου να δούμε ποιος έκανε τη "βρωμοδουλειά"!

Ή αν επιμένεις πως είναι...πλαστά, ΜΗΝΥΣΕ την Προεδρία της δημοκρατίας για πλαστογραφία!!!

Εμπρός, λοιπόν! Δείξε σε όσους σε ψήφισαν και δεν μασάνε κουτόχορτο ούτε είναι κομματόσκυλα, πως είσαι τίμιος και καθαρός!

Διαφορετικά, όσο και να προσπαθείς να τα μαζέψεις, η ζημιά έγινε και θα...υποστείς τις πολιτικές της συνέπειες!

Τέρμα η κοροιδία! 
 
 http://hellas-orthodoxy.blogspot.com

Εξασθενές χρώμιο στο νερό του Αλεποχωρίου!!!!

Προς μεγάλη μας απογοήτευση αλλά οχι έκπληξη,ο σύλλογος σιωπά!!! Μετά απο αποστολή 2 email η σιγή είναι απόλυτη. Κύριοι του συλλόγου,έχετε στοιχεία ή κοροϊδεύεται τους κατοίκους του Αλεποχωρίου?

 Με μεγάλη μας έκπληξη μάθαμε απο ανθρώπους του κατοικούν στην περιοχή του αλεποχωρίου, οτι ο σύλλογος της περιοχής πληροφορεί τους κατοίκους να μην πίνουν το νερό απο το δικτυο ύδρευσης λόγω εμφάνισης εξασθενές χρωμίου στο νερό. Θα προσπαθήσουμε να μάθουμε ποιοί και με ποιές μετρήσεις διαδίδουν τέτοιες ειδήσεις και προκαλούν πανικό στους κατοίκους,γιατί αν πραγματικά υπάρχει αυτός ο κίνδυνος, γιατί παραμένει κρυφό εντός περιοχής και δεν γίνεται ενημέρωση γενική?
Στην περιοχή έρχονται ολόκληρες οικογένειες,γιατί τους βάζουμε σε τέτοιο κίνδυνο?  Το εξασθενές χρώμιο (Cr(VI) ή Cr6+) είναι πολύ τοξικό και μπορεί να προκαλέσει μεταλλάξεις, όταν καταπίνεται.Το εξασθενές χρώμιο ή Cr (VI): Είναι μια ένωση του χρωμίου ιδιαίτερα τοξική και καρκινογόνος. Το εξασθενές χρώμιο θεωρείται επικίνδυνο ακόμα και σε ελάχιστες ποσότητες. Δεν υπάρχει στη φύση ελεύθερο παρά μόνο σε κάποια σπάνια ορυκτά, όπως π.χ. στον κροκοΐτη, που συναντάται στη Σιβηρία. Γι’ αυτό, όπου αλλού το συναντάμε, είναι αποτέλεσμα ανθρώπινων δραστηριοτήτων. Παράγεται κυρίως από βιομηχανικές διεργασίες (π.χ. αποτέφρωση αποβλήτων, κατασκευή χάλυβα κλπ.).
 Oι αιτίες για τις υψηλές τιμές σε χρώμιο, που εντοπίζονται σε υπόγεια ή και επιφανειακά νερά, αποδίδονται σε απόβλητα που προέρχονται κυρίως από βιομηχανικές μονάδες (βυρσοδεψία, βιομηχανίες παραγωγής χρωμάτων, τσιμέντων κλπ.). Αυτό συμβαίνει είτε γιατί μεγάλες επιχειρήσεις, παρόλο που διαθέτουν εγκαταστάσεις βιολογικού καθαρισμού, δεν τις χρησιμοποιούν, ρίχνοντας σε ρέματα και ποτάμια ανεπεξέργαστα τοξικά απόβλητα, είτε γιατί μικρότερου μεγέθους επιχειρήσεις, οι οποίες έχουν υποχρέωση να μεταφέρουν με βυτιοφόρα σε εγκαταστάσεις προς επεξεργασία τα λύματά τους, δεν το κάνουν. Αντί γι’ αυτό, τα αδειάζουν στον κοντινότερο ποταμό ή λίμνη και στην περίπτωση της χώρας μας στον Ασωπό ποταμό μέσω κρυφών αγωγών που έχουν κατασκευάσει.

Δευτέρα 14 Μαΐου 2012

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΣΥΡΙΖΑ: ΑΝΑΦΑΙΡΕΤΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΓΕΙΤΟΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΝΑ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ (ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ)


ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙ Ή ΝΑ ΘΥΜΗΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΜΝΗΜΗ ΧΡΥΣΟΨΑΡΟΥ...

 http://www.stoxos.gr

Το μεγάλο κόλπο...

Το μεγάλο κόλποΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ Γ. ΜΗΤΡΟΠΕΤΡΟΥ

Για να μείνει έκπληκτος και συνάμα μπερδεμένος κάποιος, δεν έχει παρά να παρακολουθήσει τα δελτία ειδήσεων και τα talk shows αυτή τη περίοδο. Μπορεί να ακούσει οτιδήποτε από τον οποιονδήποτε, μπορεί να παρακολουθήσει «οβιδιακές» μεταμορφώσεις και να αποπειραθεί να ακολουθήσει....
σκέψεις που διατυπώνονται δημόσια αλλά καταλήγουν σε… λογικά παράδοξα! Όχι, δε ζούμε σε κάποιο παράλληλο σύμπαν αλλά στο «οικόπεδο» με το όνομα Ελλάς. Και μάλιστα, σε καιρό προεκλογικού αγώνος, γεγονός που εξηγεί όλα τα μεταφυσικά φαινόμενα! Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή και ας δούμε τα δεδομένα.

Έχουμε μια χώρα σε βαθιά οικονομική και κοινωνική κρίση, πολιτικούς που μιλούσαν για μονοδρόμους και έβαλαν φαρδιές πλατιές τις υπογραφές τους σε περικοπές και μνημόνια, σε απολύσεις, στην κατάργηση του κοινωνικού κράτους, στην εξαθλίωση και τη μιζέρια, τη φτωχοποίηση των Ελλήνων για να «σωθεί» δήθεν η Ελλάδα. Είναι όμως έτσι τα πράγματα; Αυτό που ζούμε και βλέπουμε είναι η σωτηρία μας; Και εύλογα μπορεί να αναρωτηθεί ο καθένας, μήπως τελικά υπήρχε άλλος δρόμος;

Η αλήθεια είναι πως υπήρχε και, για να είμαι ειλικρινής, ακόμα υπάρχει. Όχι μόνο επειδή το λέει κάποια πεφωτισμένη ηγεσία, ή το υποστηρίζουν με σθένος επιφανείς επιστήμονες από όλα τα πεδία, αλλά επειδή αυτό δείχνει η διεθνής πρακτική.

Θα πληρώνουν ενοίκιο όσοι χρωστούν στεγαστικό!!!!!!



Το σχέδιο των τραπεζών που θα τις βγάλει διπλά κερδισμένες

Να απασφαλίσουν τη βόμβα των «κόκκινων» στεγαστικών δανείων που απειλεί να τινάξει στον αέρα τον κοινωνικό ιστό της χώρας και να προκαλέσει τσουνάμι επιπτώσεων στην ήδη χειμαζόμενη κτηματαγορά, επιχειρούν οι τράπεζες.
Η κατάσταση έχει γίνει εκρηκτική, καθώς οι επισφάλειες στα στεγαστικά δάνεια προσεγγίζουν το 15% και ξεπερνούν τα 11 δισ. ευρώ.
Περίπου 50.000 δάνεια βρίσκονται στον προθάλαμο του «κόκκινου», εμφανίζοντας καθυστέρηση από 1 έως 2 μήνες. Η σημαντική αύξηση του αριθμού των δανειοληπτών στεγαστικών δανείων, που αδυνατούν να πληρώσουν έστω και ένα ευρώ, έχει ...
απασχολήσει, σύμφωνα με την «Ισοτιμία», το κλιμάκιο στελεχών της τρόικας, που ασχολείται με το τραπεζικό σύστημα.
Το σενάριο που επεξεργάζονται ενόψει άρσης, στο εγγύς μέλλον της απαγόρευσης κατασχέσεων 100.000 ακινήτων υπερχρεωμένων νοικοκυριών, οι οποίες για την ώρα αναστέλλονται λόγω διακοπής των πλειστηριασμών, προβλέπει:

Παρασκευή 11 Μαΐου 2012

ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΕΚΤΑΜΙΕΥΤΗΚΑΝ ΤΑ 4,2 ΔΙΣ: ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΛΗΡΩΜΗ ΟΜΟΛΟΓΟΥ ΠΟΥ ΚΑΤΕΙΧΕ Η ΕΚΤ ΚΑΙ ΤΟΚΟΥΣ 900 ΕΚ!!

ΠΟΙΟΙ ΜΙΣΘΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ;
Για Ελληνικό ομόλογο που κατέχει η ΕΚΤ πηγαίνουν τα 3,3 Δις, το οποίο όπως αποκαλύπτει η Le Monde ΔΕΝ ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΘΗΚΕ! Πανηγυρίζουν όμως για το PSI το οποίο εξόντωσε μικροομολογιούχους, ασφαλιστικά ταμεία, ΝΠΔΔ όπως Νοσοκομεία, Πανεπιστήμια κλπ.
Τα υπόλοιπα 900 εκ. πηγαίνουν για αποπληρωμή …τόκων! Δηλαδή οι ξένοι δανειστές δεν χάνουν ούτε τους τόκους τους, ενώ οι Έλληνες έχασαν τις αποταμιεύσεις τους, τις ασφαλιστικές τους εισφορές, τα διαθέσιμα κοινωνικής πολιτικής.
Καταλάβατε τώρα πόσο αληθινοί βγαίνουμε για ότι γράφαμε τόσον καιρό; Όλοι δούλεψαν για να υποθηκεύσουν τον δημόσιο πλούτο, να εξασφαλίσουν τους κερδοσκόπους δανειστές και όχι τους καθαρούς επενδυτές ή αποταμιευτές.
Ο κύριος Παπαδήμος λοιπόν, εξυπηρέτησε θαυμάσια αυτούς που τον εξέλεξαν για πρωθυπουργό. Οι επιπτώσεις ενδεχόμενης στάσης πληρωμών για τους κολοσσούς μειώνονται και τώρα το ΔΝΤ ακονίζει τα μαχαιροπήρουνα για το πλιάτσικο των εγγυήσεων που πρόθυμα τις προσέφεραν οι εντολοδόχοι του πολιτικού συστήματος με κορωνίδα την παρέα του Γιώργου Παπανδρέου.
Τη Δευτέρα, η Ελλάδα καλείται να αποπληρώσει τα 450 εκατομμύρια ευρώ ομολόγων που δεν εντάχθηκαν στην μεγάλη αναδιάρθρωση του χρέους της που έκανε το Μάρτιο. Επίσης, η Αθήνα πρέπει να αποπληρώσει 3,3 δισεκατομμύρια ευρώ έως τις 18 του μηνός στην Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα.

Επιχείρηση τρομοκρατίας από Τουρκία σε Αιγαίο και Θράκη - Αναπτύχθηκαν τεράστιες δυνάμεις

Μια τεράστια πολεμική μηχανή έχει τεθεί σε κίνηση στις τουρκικές ακτές του Αιγαίου, αλλά και μέσα στο Αιγαίο εντός του ΕΕΧ και των ΕΧΥ από το βορρά μέχρι το νότο εκτελώντας αποβάσεις, αποστολές αεροπορικής υποστήριξης (CAS) αεροπορικής περιπολίας και απαγόρευσης (CAP), ανθυποβρυχιακές αποστολές, αποστολές καταστροφής στόχων επιφανείας με την.....
επωνυμία Beyaz Fertina (αεροναυτική) και Efes 2012 (αποβατική).

Οι ασκήσεις ξεκίνησαν την επομένη των ελληνικών εκλογών στις 7 Μαΐου και η μεν πρώτη ολοκληρώνεται στις 17/05 και η δεύτερη στις 24/05. Οι δυνάμεις που έχουν συγκεντρωθεί είναι τεράστιες (μπορείτε να δείτε τους βασικούς σχηματισμούς παρακάτω), ουσιαστικά πρόκειται για επίδειξη ισχύος ή καλύτερα για επιχείρηση τρομοκράτησης της Ελλάδας, δύο εβδομάδες μετά την ανακοίνωση διεξαγωγής ερευνών από την Τουρκία εντός της ελληνικής υφαλοκρηπίδας.

Την ώρα που στην Αθήνα οι δυνάμεις του Μνημονίου έχουν εξαντλήσει τις ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις με εξωπραγματικές οικονομικές περικοπές η Τουρκία έχει εξαπολύσει μείζονος έκτασης ασκήσεις-ψυχολογικές επιχειρήσεις.

Οι αυτοκτονίες ''χτυπούν κόκκινο'' στην Ελλάδα

Πρωτοφανή, για τα ελληνικά δεδομένα, ποσοστά κατάθλιψης και αυτοκτονικών τάσεων παρατηρούνται στην ελληνική κοινωνία, καθώς το άγχος, η αγωνία και η απόγνωση που βιώνουν οι Έλληνες ''χτυπούν κόκκινο'', εξαιτίας της οικονομικής ύφεσης, της ανεργίας και της ανασφάλειας.
Οι αυτοκτονίες έχουν.....
αυξηθεί κατά 22% τη διετία 2009-2011 και τα αιτήματα από ανθρώπους που δυσφορούν αυτή την περίοδο προς τις υποστηρικτικές μονάδες έχουν αυξηθεί κατά 20% -30%, επισήμαναν σήμερα κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου ειδικοί επιστήμονες στο 38ο Πανελλήνιο ετήσιο Ιατρικό Συνέδριο.
Σύμφωνα με τον καθηγητή, Διευθυντή της Ψυχιατρικής Κλινικής του Νοσοκομείου ''Αττικόν'', Ελευθέριο Λύκουρα, από τη βαριά αυτή ατμόσφαιρα δεν μένουν ανεπηρέαστα τα παιδιά, ακόμη κι αυτά που βρίσκονται στην προσχολική ηλικία.
Οι νοσηλείες των παιδιών έχουν αυξηθεί την τελευταία διετία κατά 10%-15%. Τα περισσότερα παιδιά προσέρχονται στα παιδιατρικά τμήματα των νοσοκομείων με έντονες κεφαλαλγίες, κοιλιακά άλγη και πόνους στα άκρα και σύμφωνα με τα αποτελέσματα των εξετάσεων, στις περισσότερες περιπτώσεις ο παράγοντας είναι ψυχογενής.

ΒΙΝΤΕΟ: ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ ΤΙΣ ΣΦΑΓΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΑΛΙΝ ΤΟ ΚΚΕ!

Ο εκπρόσωπος του ΚΚΕ Μ. Μαίλης παρεμβαίνει στην εκπομπή του Ευαγγελάτου στον ΣΚΑΙ για να απαντήσει στα όσα κατηγόρησαν τους κομμουνιστές οι Παναγιώταρος, Κασιδιάρης της Χρυσής Αυγής: Πέρα από τα γνωστά του τσιτάτα για τον Χίτλερ, ΔΕΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ ΤΙΣ ΣΦΑΓΕΣ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗΣ ΣΟΒΙΕΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ, ΑΛΛΑ ΤΙΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙ ΚΙΟΛΑΣ!!!

Ακόμα κι ο Ευαγγελάτος, απορημένος τον ακούει να μιλάει για "Έλληνες προδότες αστούς που κυνήγησαν οι υπόλοιποι εργάτες", ενώ παρά τις συνεχείς απαιτήσεις Κασιδιάρη για καταδίκη των σταλινικών εγκλημάτων, ο κομμουνιστής αδιαφορεί και συνεχίζει τον παραληρηματικό του μονόλογο με αναφορές στην CIA!!!

Αναρωτιόμαστε: Πώς είναι δυνατόν στην Ελλάδα να υπάρχει ΑΣΥΛΙΑ σε όσους επιχαίρουν (!!!) τις σφαγές συμπατριωτών μας από τα σταλινικά καθάρματα, ενώ να γίνεται πανικός στην αντίστοιχη περίπτωση των "χιτλερικών";;;

Πέμπτη 10 Μαΐου 2012

«Κατέβασαν» το site της Χρυσής Αυγής - Τι απαντούν

Λίγο πριν από τις 12:00 το μεσημέρι της Πέμπτης, το site της Χρυσής Αυγής που φιλοξενείται στο WordPress έπαψε να λειτουργεί.

Στη θέση του υπήρχε μια ανακοίνωση της εταιρίας που το φιλοξενούσε, η οποία ανέφερε ότι ο συγκεκριμένος ιστότοπος παραβίαζε τους όρους λειτουργίας.

Στο mail μας ήρθε μια ανακοίνωση με τη μορφή δελτίου Τύπου από τη Χρυσή Αυγή η οποία αναφέρει:

«Η «δημοκρατία» τους δεν αντέχει την αλήθεια

Το παιχνιδάκι των ΜΜΕ δεν μπορεί να σταθεί στην Αλήθεια, για αυτό και δεν αντέχει την απάντηση από την Χρυσή Αυγή. Μέχρι τώρα γνωρίζανε ότι μπορούν να μας λασπολογούν ανέτως, χωρίς να μας καλούνε στις εκπομπές τους για να απαντήσουμε. Με την κυκλοφορία των ψευδολογούντων φυλλάδων τους να πέφτει τρομακτικά και την θεαματικότητα των τουρκοκάναλων τους να ανεβαίνει μόνο όταν κάποιος εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής είναι στο βήμα (έστω και αν οι δηλώσεις βγαίνουν «τσεκουρωμένες» και παραποιημένες) είδαν πως το παιχνίδι το χάνουν.
Ιδιαιτέρως η άνοδος του διαδικτύου και η απόφαση του κόσμου να γυρίσει την πλάτη στα ψεύδη τους και να ενημερώνεται απευθείας από την ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής ήταν κάτι που δεν μπορούσαν να ανεχτούν. Δεν μπορούσαν να ανεχτούν ότι ο κόσμος μπορούσε να διασταυρώσει και συνεπώς να αντιληφθεί τα ψεύδη τους.

Εξασθενές χρώμιο στο νερό του Αλεποχωρίου!!!!

Με μεγάλη μας έκπληξη μάθαμε απο ανθρώπους του κατοικούν στην περιοχή του αλεποχωρίου, οτι ο σύλλογος της περιοχής πληροφορεί τους κατοίκους να μην πίνουν το νερό απο το δικτυο ύδρευσης λόγω εμφάνισης εξασθενές χρωμίου στο νερό. Θα προσπαθήσουμε να μάθουμε ποιοί και με ποιές μετρήσεις διαδίδουν τέτοιες ειδήσεις και προκαλούν πανικό στους κατοίκους,γιατί αν πραγματικά υπάρχει αυτός ο κίνδυνος, γιατί παραμένει κρυφό εντός περιοχής και δεν γίνεται ενημέρωση γενική?
Στην περιοχή έρχονται ολόκληρες οικογένειες,γιατί τους βάζουμε σε τέτοιο κίνδυνο?  Το εξασθενές χρώμιο (Cr(VI) ή Cr6+) είναι πολύ τοξικό και μπορεί να προκαλέσει μεταλλάξεις, όταν καταπίνεται.Το εξασθενές χρώμιο ή Cr (VI): Είναι μια ένωση του χρωμίου ιδιαίτερα τοξική και καρκινογόνος. Το εξασθενές χρώμιο θεωρείται επικίνδυνο ακόμα και σε ελάχιστες ποσότητες. Δεν υπάρχει στη φύση ελεύθερο παρά μόνο σε κάποια σπάνια ορυκτά, όπως π.χ. στον κροκοΐτη, που συναντάται στη Σιβηρία. Γι’ αυτό, όπου αλλού το συναντάμε, είναι αποτέλεσμα ανθρώπινων δραστηριοτήτων. Παράγεται κυρίως από βιομηχανικές διεργασίες (π.χ. αποτέφρωση αποβλήτων, κατασκευή χάλυβα κλπ.).
 Oι αιτίες για τις υψηλές τιμές σε χρώμιο, που εντοπίζονται σε υπόγεια ή και επιφανειακά νερά, αποδίδονται σε απόβλητα που προέρχονται κυρίως από βιομηχανικές μονάδες (βυρσοδεψία, βιομηχανίες παραγωγής χρωμάτων, τσιμέντων κλπ.). Αυτό συμβαίνει είτε γιατί μεγάλες επιχειρήσεις, παρόλο που διαθέτουν εγκαταστάσεις βιολογικού καθαρισμού, δεν τις χρησιμοποιούν, ρίχνοντας σε ρέματα και ποτάμια ανεπεξέργαστα τοξικά απόβλητα, είτε γιατί μικρότερου μεγέθους επιχειρήσεις, οι οποίες έχουν υποχρέωση να μεταφέρουν με βυτιοφόρα σε εγκαταστάσεις προς επεξεργασία τα λύματά τους, δεν το κάνουν. Αντί γι’ αυτό, τα αδειάζουν στον κοντινότερο ποταμό ή λίμνη και στην περίπτωση της χώρας μας στον Ασωπό ποταμό μέσω κρυφών αγωγών που έχουν κατασκευάσει.

Πανικός από το AIDS-Κανείς δεν γνωρίζει πόσοι μπορεί να μολύνθηκαν

Οι ιερόδουλες φορείς του ιου έχουν φτάσει πλέον σχεδόν 30, μέχρι στιγμής έχει διαπιστωθεί ότι πέντε “πελάτες” τους οικογενειάρχες όλοι έχουν μολυνθεί από τον ιο

Δυστυχώς η βραδυφλεγής βόμβα όμως φαίνεται πως δεν έχει εκραγεί. Εδώ και ημέρες οι παράνομες ιερόδουλες έχουν εξαφανιστεί από τις πιάτσες. Κανείς δεν μπορεί να είναι βέβαιος πόσες ακόμη μπορεί να φέρουν τον ιο και απλά να μην έχουν εξεταστεί.

Ταυτόχρονα όμως κανείς δεν γνωρίζει πόσο έχει εξαπλωθεί ο ιος και από εκείνους που μολύνθηκαν από την επαφή τους μαζί τους.

Μετά τον εντοπισμό πέντε ατόμων που κόλλησαν τον ιο είναι δεδομένο ότι θα εξεταστούν και άτομα που ήρθαν σε επαφή μαζί τους με πρώτα τα μέλη των οικογενειών τους, ωστόσο ο κύκλος μπορεί να είναι ευρύτερος.

Επίσης ο αριθμός των πέντε ατόμων δεν είναι ο τελικός. Είναι τα άτομα που προέκυψαν από τους πρώτους 100 ελέγχους του ΚΕΕΛΠΝΟ.

Αν σκεφτεί κανείς ότι 6.000 άτομα έχουν επικοινωνήσει ζητώντας πληροφορίες και πολλοί από αυτούς εξετάστηκαν σε ιδιωτικά εργαστήρια τότε ίσως μιλάμε για πολύ μεγαλύτερο αριθμό...

Όπως κάθε μια από τις ιερόδουλες αποτελούσε “πυρήνα μετάδοσης” της ασθένειας, έτσι και ο κάθε ένας από εκείνους που μολύνθηκαν από τον ιό μπορεί να μεταδώσει τον ιό σε άλλους, ειδικά από τη στιγμή που μιλάμε για άτομα που απέδειξαν πως δεν είχαν τη στοιχειώδη λογική να πάρουν προφυλάξεις ακόμη και στις επαφές που είχαν με ιερόδουλες.

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΡΟΜΑΖΕΙ

Μάθε ποιος είναι ο αληθινός Φασισμός που υπάρχει στην Ελλάδα εδώ και πολλά χρόνια....

Τετάρτη 9 Μαΐου 2012

Φυλακίζουν τους Έλληνες που υπερασπίζονται την ζωή και την περιουσία τους!

filakh2Προφυλακιστέος κρίθηκε, με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, ο 49χρονος που τα ξημερώματα της περασμένης Παρασκευής, σκότωσε έναν 39χρονο Ρουμάνο, ο οποίος προσπάθησε...
να κλέψει υλικά από μια αποθήκη στο χωριό Τραπεζοντή, λίγα χιλιόμετρα έξω από Ανάρτηση Κων/νος Ζτην Σπάρτη. Ο 49χρονος που θα οδηγηθεί στις φυλακές Ναυπλίου ή Κορυδαλλού, είχε λάβει προθεσμία να απολογηθεί σήμερα το πρωί.
Ο ανακριτής έλαβε την απολογία του κατηγορούμενου στο κτίριο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λακωνίας, προκειμένου να μην προκληθούν εντάσεις, ανάλογες με αυτές του περασμένου Σαββάτου έξω από το δικαστικό μέγαρο, αφού και σήμερα από το πρωί, έξω από το κτίριο της αστυνομίας στη Σπάρτη, υπήρχε συγκέντρωση στήριξης διακοσίων και πλέον πολιτών, στον 49χρονο δράστη

www.elkosmos.gr

Το “εγέρθητι” τους πείραξε, το “σκύψατε” όχι…


Τόσο καιρό που οι δημοσιογραφίσκοι προσκυνούν τους μεγαλοκαναλάρχες, τους πολιτικούς και τα διάφορα συμφέροντα που φέρνουν την δυστυχία στον Ελληνικό Λαό, κανείς τους δεν παραπονέθηκε. Τώρα που απλώς τους ζητήσανε να τηρήσουν τα προφανή τσινάνε υποκριτικά.
Σε ολόκληρο τον κόσμο, σε Δύση και σε Ανατολή, οι δημοσιογράφοι σηκώνονται απ’ την θέση τους, σε ένδειξη ευγένειας, καλών τρόπων και σεβασμού, όταν μπαίνει στην αίθουσα ο πολιτικός που θα κάνει δηλώσεις προς τον λαό. Γιατί οι δηλώσεις δεν γίνονται προς τους δημοσιογράφους, αυτοί είναι απλά το μέσο, το καλώδιο, που θα μεταφέρει τον λόγο σ’ αυτόν που απευθύνεται. Σε ολόκληρο τον κόσμο, εκτός της Ελλάδος, που δίδαξε τον πολιτισμό κάποτε, αλλά τώρα ξεσκίζουν τη σάρκα και τις αξίες της τα κοράκια των διαπλεκομένων του ληστρικού συστήματος. Μόνο εδώ ο δημοσιογράφος νομίζει ότι είναι κάποιου είδους «θεός», που όλοι πρέπει να τον σέβονται και αυτός να μη σέβεται κανέναν.
Τους ενόχλησε φοβερά λοιπόν, αυτούς τους αναίτια ηπαρμένους, η απαίτηση των Χρυσαυγιτών να πράξουν καθώς έπρεπε. Και προσπάθησαν να περάσουν και στο άκριτο κοινό τους την ίδια ενόχληση. Αλλά όσοι Έλληνες έχουν κρίση και γνώση, αναγνωρίζουν πια την κραυγαλέα υποκρισία τους. Γιατί αυτοί οι ίδιοι δημοσιογράφοι, όταν θα θελήσουν να πάρουν δηλώσεις από έναν μουσουλμάνο σε ένα τζαμί, πχ, και τα παπούτσια τους θα βγάλουν και οι γυναίκες θα φορέσουν μαντήλα και καθόλου περίεργη δεν θα τους φανεί η απαίτηση του μουσουλμάνου να μην προσβάλλουν τις αρχές του στον χώρο του. Άρα, είναι πολύ βρώμικος ο πραγματικός λόγος που χάλασαν τον κόσμο για την καθ’ όλα λογική απαίτηση του Χρυσαυγίτη να μην προσβάλλουν τις δικές του αρχές στον χώρο του.